Meeleoluka kontserdiga astus teiste seas üles ka Torma põhikooli lastekoor õpetaja Mare Talve juhatusel.

Kodutütarde vabariiklikus organisatsioonis on 3600 liiget. Jõgeva ringkonnas on 250 kodutütart, neist 40 kirjade järgi Torma rühmas. Meie maakonnas on 11 kodutütarde rühma.

Nagu sellistel üritustel ikka, oli palju sõnavõtte ja tunnustamisi. Torma rühmast tunnustati järgmisi organisatsiooni liikmeid.

Kodutütarde Hoolsuspael: Malle-Mari Läänesaar, Janet Saia, Siret Tamm, Mari-Liis Väits ja Janely Linno.

Kodutütarde peavanema tänukiri: Margot Kattel, Leanika Kruutmann, Mariliis Lindsalu, Piia Pross, Margit Raud, Keili ja Keiri Nõmm. Ringkonnavanema tänukiri: Tuuli-Ly Tähtjärv ja Hanna Hanst.

Meenega peeti meeles Kristina Štukertit, Liisi Tamme, Helina Keivi, Elina Sarapuud, Mariliis ja Margit Rauda.

Kodutütarde peavanema tänukirja omistas Torma rühm ka lapsevanematele Ille Tammele, Tiina Leebenile, Evi Štukertile, Terje ja Toivo Tähtjärvele.

Peavanema tänukirjaga tänasime Torma vallavalitsust ja vallavanemat Riina Kulli, ringkonnavanema tänukiri anti üle Torma põhikoolile ja selle direktorile Toomas Aavasalule.

Tänan siinjuures kõiki kodutütreid ja noorkotkaid, kes on ja olid tegevad Torma rühmas. Samuti tänan lapsevanemaid, kodutütarde instruktorit Olga Jürmat, toetajaid, abilisi ja kõiki, kellele on meie rühma tegevused-toimetused korda läinud.