18. detsembril lõpetasime aasta kokkuvõttega "Ilus ja valus 2012". Vaatasime slaidiprogrammi lõppeva aasta tegemistest ja tõdesime, et oli kirev ja sisukas aasta. Oli raamatukogu 55. juubel, vabariigi aastapäev, sõbrapäev, emakeelepäev, kunstiloengud, pensionitõusupidu, teisipäevakud, kohtumised huvitavate inimestega, klassikakontsert, segakoori kontsert ja jumalateenistus. Meenutada oli ikka rohkem ilusat kui valusat.

23. detsembril leidis aset uudne sündmus Kiidjärvel - jõuluõhtu ootusele pühendatud jumalateenistus. Teenistuse viis läbi Tartu Ülikooli Jaani koguduse abiõpetaja Triin Käpp, laule saatis klaveril Kairi Vavilov ja klarnetil soleeris Toomas Vavilov. Kaunis tund Triinuga kaasamõtlemiseks ja muusika nautimiseks.

Tänan kõiki läbi aasta sündmustel esinejaid ja osalejaid ning teisipäevanaisi nende abi eest.

Erilise lugemisinnuga paistsid 2012. aastal silma Reeli Järvis (63 raamatut), Aime Ploom (58), Anu Vavilov (55), Krista Pikk (40), Helja Kalevi (31), Siiri Lutsar (30), Valter Lepisk (30), Heino Kaasik (28), Lea Trikkant (25), Kati Villak (24) ja Karin Pikk (24). Lastest Kirke Käpp (35 raamatut), Täheli- Hestia Sinivee (28) ja Kirke Villak (18). Ajakirjandushuvilised on Maie Markova, Asta Altma, Marju Pikk, Reeli Järvis, Teet Tooming, Tõnu Pikk, Mari Lifljandski, Toomas Kroll ja Krista Pikk.

Sisukat ja rahulolu toovat alanud aastat!