Enamasti ollakse harjunud käima kontserte kuulamas suurtes saalides, mis peaasjalikult asuvad kesklinnas. Koduses Nõmme linnaosas on aga võimalus saada kaasa hoopis teistsugune, isiklikum ja omasem tunne, kui saalis on vaid sada või paarsada inimest ning väljas lumevalged puud. Kõik tänavused kontserdid on väga erinevad, nii peaks igaüks leidma endale meelepärase.

Lunastaja kirikus on gospelist mõjutatud kontsert, kus solistideks Sofia Rubina, Marju Kuut ja Jaanika Ventsel ning pianistiks Rain Rämmal. Sellel kontserdil ei ole kindlasti mitte tegemist puhta gospeliga, vaid igaüks esita seda oma muusikalises tõlgenduses.

Lunastaja kirikus esinevad ka noored muusikud Merje Kägu kitarril, Martin Kuusk klarnetil, Ara
Jaraljan kontrabassil ja lauljana astub üles Jana Abzalon. Esimesed kolm on esinenud Nõmme Jazzi festivalidel ja on suur heameel neid taas Nõmmel esinemas näha. Nende esituses saab kuulda on nii omaloomingut kui ka vaimuliku sisuga muusikat.

Nõmme Rahu kirikus kuuleb Oleg Pissarenko muusikat tema viimaselt autoriplaadilt «Prii lapse ilm». Ansamblis teevad kaasa Raun Juurikas klahvpillidel, Mihkel Mälgand kontrabassil, Ahto Abner trummidel ja Oleg Pissarenko kitarril. Minimalistliku, lihtsa ja helge muusika kaudu soovib autor näidata maailma läbi lapse silmade. Selle muusikalise pildiga seob eesti autorite luuletekstid näitleja Guido Kangur.
_________________________________________________

Nõmme Jazzi jõulukontserdid

19.dets kell 17.00 Nõmme Lunastaja kirikus (Õie 10) Jana Abzalon, Merje Kägu, Martin Kuusk, Ara Jaraljan
22. dets kell 19.00
Nõmme Lunastaja kirikus Sofia Rubina, Marju Kuut, Jaanika Ventsel, Rain Rämmal
28. dets kell 19.00
Nõmme Rahu kirikus (Võsu 5) Oleg Pissarenko, Raun Juurikas, Mihkel Mälgand, Ahto Abner ja Guido Kangur

19. detsembri kontsert Lunastaja kirikus on tasuta. Teiste kontserdipiletite hinnad on 50–100 krooni. Piletid on eelmüügis saadaval Piletilevi müügikohtades ning enne kontserti kohapeal.