Käsitöötoas valminud pisikesed savist inglid jäävad seda ilusat päeva meenutama. Tore oli ka Olustvere Maamajanduskooli õpilaste esitatud jõulunäidend ahnest rebasest, kes varastas jõuluvana kingikoti.

Pärast etendust sai koos jõuluvanaga tantsu lüüa ja peagi ootas meid mõisasaalis jõululõuna kuuma tee ning piparkookidega. Oli tore ja meeldejääv päev!

18. detsembril toimus koolimajas juba neljas jõululaat. Hommikupoole eelnesid sellele erinevad töötoad, sai meisterdada pisikesi päkapikke, jõulukrässi, laulda jõululaule, mängida mänge ja vormida piparkooke. Kõik lapsed - alates kõige pisemast lasteaialapsest kuni kuuenda klassi suurte poisteni - nautisid ühiseid tegevusi. Peale lõunat alanud jõululaadalt sai igaüks endale või kinkimiseks osta midagi vajalikku ja meelepärast: meepurgi, õunu, lõbusa helkuri, ehtekarbi ja ehteid, jõulupärja, puidust pannilabida, sokke jne. jne. Lisaks loomulikult suures valikus maiustusi.

Kellel rohkem aega oli, sai mõne koogi kohe jõulukohvikus põske pista ja veidi sõpradega juttugi puhuda. Lapsed nautisid laadamelus müümistostmist täie rinnaga.

Neljapäeval kooli ja reedel lasteaia jõulupidu mööduvad traditsiooniliselt laste näidendi, pillimängu, laulude ja luuletustega. Rõõmsalt esitavad lapsed erinevates ringides õpitut, väikese pabin käib ikka asja juurde. Teisel veerandil õppisid väga headele hinnetele Iris Laineste ja Eva Volver 3. klassist; Jane Johanson, Martin Kivisikk ja Mario Veskimets 4. klassist ja Grete Kõks 6. klassist.

Soovime parimat alanud uut aastat kõigile lapsevanematele ja meie sõpradele!