Saadi kokku 6 kuldmedalit, 3 hõbemedalit ja 3 pronksikarva autasu. Kuldmedali võitsid Cristian Sepp, Aleksander Gertšak, Aleksander Volmers ja Kristjan Limberg noorteklassis ning Priit Ründal ja Heino Maiste veteranide arvestuses.

Hõbemedaliga pidid rahulduma Kristo Kaljumaa, Tõnis Holmberg ja Kaspar Sale. Pronksmedali teenisid Mihkel Kask, Sten Kaldlaur ja Karli Väljar.

Olime võimalikku meeskondlikku võitu noorteklassis salamisi ihanud, aga kui see lõpuks autasus tamisel selgeks sai, oli rõõm sellest kõigil piiritu! Viimasena kutsuti pjedestaalile Tallinna ja Tartu järel võidukas Märjamaa noormeeste nelik, kes kogusid võiduks ülekaaluka Wilks punktisumma.

Enim punkte kogunud nelikusse kuulusid: Aleksander Volmers, Tõnis Holmberg, Aleksander Gertšak ja nooruke Kristo Kaljumaa - Eesti 2013.a meistermeeskond lamades surumises.

Oleme eesmärgiks seadnud sama edu korrata sügisel Tartus toimuvatel Eesti noorte MV-l jõutõstmise kolmevõistluses ja ehk õnnestub realiseerida just seal see, mis seekord kõige paremini ei õnnestunud! Tänusõnad treenereilt ja võistlejailt igakülgse abi eest Märjamaa vallale, Märjamaa gümnaasiumile ja Märjamaa spordiklubile!