Igal juurikanädala päeval pakkus meie kööginaiskond erilisi toite- por­gandirosetid, porgandikeeks, punapee­di-hakklihakotletid, punapeedismuuti, kaalikapannkoogid ja muudki veel. 3X5 uut sööginaudingut. Kõikidel lastel oli võimalus koheselt söödut kommentee­rida. Värvikamad ütlemised leidsid tee nädala kokkuvõtetesse.

Juurikanädala­te raames selgusid 6 lemmiktoitu (igal nädalal 2), mida ka edaspidi menüüs leiame. Söömisele lisaks said lapsed­ki juurikaid lõigata ja riivida. Alles­jäänud mittesöödav materjal leidis uue väljundi laste kunstitöödes.

Meie juuri­karallile pani kena kevadise punkti sa­latinädal. Esmaspäeval tutvustas Grüne Fee esindaja oma tooteid ja kinkis iga­le rühmale valiku taimi maitsmiseks, nuusutamiseks. Suur Aitäh!

Roheline näitus rõõmustas lasteaia saalis ka lap­sevanemaid. Laste lemmikuks kujunes oblikas - teisipäeva lõunaks olid taimed lehtedest lagedad. Salatinädala raames idutasid lapsed rühmades munguba­sid. Jälle uus maitsev kogemus. Suured asjad algavad väikestest.

Kokkuvõtteks loodame, et nii meie väikesed kui ka suured midrimaalased nautisid juurikanädalatega seotud pi­sukest elevust ja uute maitsete rõõmu.