Livekontserdil esinesid Gustav Adolfi Gümnaasiumi noored ja Eesti staarid Riho Sibul, Vaiko Eplik, Mikk Tammepõld, Norman Salumäe, Artur Talvik ja Kaspar Tambur. Kontserdil tegi kaasa gümnaasiumi poistekoor ja 60 õpilast.

Kultuurikeskuse saalis saavutatakse DVD-l samasugune helipilt nagu oli Tallinnas kontserdil.

2010. aasta detsembrikuus andsid Gustav Adolfi Gümnaasiumi õpilased koos armastatud Eesti staaridega Nokia kontserdimajas suurejoonelise kontsertshow «Pink Floyd T.R.I.B.U.T.E», milleks oli tehtud ettevalmistusi ligi aasta. See oli omamoodi imelugu noorte, kooli ja paljude muusikahuviliste jaoks. Noorte tulekust Pink Floydi interpreteerimise juurde räägib kooli direktor ja bändi bassimees Hendrik Agur.

DVD on pikitud kontserdil kaasa teinud õpilaste intervjuudega. Nad räägivad, kuidas müstilised lood ja legendid, mis aastakümneid tagasi mõjutasid maailma, väljenduvad läbi kaasaja noorte silmade ning kuidas noored jõudsid Pink Floydini.

Meediakajastused projektis kaasa teinud õpilastest: „Uue aja tüdruk leidis vana roki“ (Aime Jõgi, «Tartu Postimees» 2. 03. 2011); Kummardus Pink Floydile(Tiina Jõgeda, «Eesti Ekspress» 27. 02. 2011 – lugu Kaspar Tamburist).

DVD-d kommenteerib ja huvilisi võtab vastu Hendrik Agur. Kontsert-DVD vaatamiseks loome hubase saali koos suupistelaudadega.