„Painküla on koht, kus lähiaastate arengud toovad palju uut. Kaheksa miljonit eurot on Werol investeerinud uude tehasesse, Eesti Energia on sinna rajamas koostootmisjaama ning EAS otsustab lähiajal raudteeharu ja tööstusküla saatuse. Jõgevamaa ettevõtjad on huvitatud Painkülla tulekust, näiteks sooviksid Kasepää kurgikasvatajad hakata seal tomateid kasvatama," oli Aivar Koka visioon 2011. aastal.

Margi Ein avaldas Vooremaa debatis arvamust, et olulisemad investeeringud on Tallinna-Tartu maantee neljarealiseks ehitamine ja ka kergliiklustee Kamari järveni ning Põltsamaa lossikompleksi müüride kindlustamine.

„Mõtted on mitmeid aastaid liikunud veesuusakeskuse ümber, mis muudaks Kamari veelgi atraktiivsemaks. Keskuse rajamiseks kuluks hinnanguliselt 11 miljonit krooni. Raha on taotletud mitmetest projektidest, kuid seni tulemusteta," rääkis Margit Ein.

Hea jõgevamaalane, avalda valimiste foorumis arvamust, kas toona välja käidud ideed on tegelikkuseks saanud või on aja möödudes Jõgevamaal hoopis teravamaid probleeme esile kerkinud? Millistele probleemidele ootad pärast valimisi esmajärjekorras lahendusi?