Kehtna kokad katsid riigi esinduslaua
Meeskond koosnes Eesti paremate restoranide kümnest tippkokast, kelle hulka kuulus ka Liis Animägi, Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakooli toitlustusvaldkonna õpetaja. Tippkokad panid kokku pidulaua menüü. Kogu n-ö orkestrit juhatas presidendi kantselei peakokk Inga Paenurm. Kehtna k-öögimeeskond valmistas kokku 1500 pisikest, ent keerulist suupistet.
Kehtna MTK õpetaja Liis Animägi tõdes, et pisikesed kapsarullid, mida ta oma abilistega ette valmistas, tegid alguses üsna suurt peavalu. Esimene rull võttis aega kümme minutit, ülejäänud 750 said valmis kolme tunniga. Õpetaja Liisil aitasid ette valmistada kolm tublit lõpetajat: Marta Piirmets, Sanita Simanis ja Lauri Priimägi. Nende jaoks oli suur au aidata aasta kõige uhkemat pidustust korraldada.