Kuno on keilalane. Päästeameti peakontoris on tööl päris mitu inimest Keilast, nende hulgas ka peadirektori asetäitja Alo Tammsalu. „Kokkusattumus," lükkab Kuno eos ümber võimalikud vandenõuteooriad. Selgub, et Keila komandos polegi ta töötanud. Kodukoha komandos käis ta viimati sügisel.

Järgmisel aastal saab 20 aastat sellest, kui ta Keilasse abikaasa kodukohta elama tuli. Pärit on ta aga hoopis Jõgevamaalt, Maarjast. Ta ei täpsustanud, kas onupoegadest tuletõrjujad ametivalikul eeskujuks olid, kuid tuletõrjuja karjääri alustas ta Tallinnas. Lõpetanud riigikaitseakadeemia tuletõrje- ja päästeinseneride I lennu, sai Kunost 1997. aastal kohe Tallinna Päästeameti peadirektori asetäitja. 2006. aastal asus tööle Päästeametisse ja eelmisel aastal sai temast siingi peadirektori asetäitja. Samal aastal omandas ka TTÜ-st haldusjuhtimise magistrikraadi.

Keilas Kunole meeldib. Kogu oma sportimisehuvi saab ta siin rakendada vastavalt aastaajale: suusatamised, jooksmised, rullitamised ning hooaegade vahele ka jõusaal. Teine hobi on kodusem - söögitegemine: "Eriti hästi õnnestuvad liharoad ja salatid."