2009. aastal sai Keila linn kauneimaks Eesti omavalitsuseks. Lisaks tootmiskülale ja uuele Loodeosa elamurajoonile leidis Eesti Vabariigi Presidendi poolt äramärkimist nägusamaks muutunud linnasüda: Keskväljak, park ja kirikuplats. Seda on kindlasti märganud ka kõik keilalased ja Keila külalised.

Inge Angerjas on pikaajalise kogemusega aednik, kes jagab oma teadmisi lahkelt ka teistele huvilistele ning viib läbi koolitusi kaunite koduaedade kujundamiseks. Temalt saadud mõtted ja soovitused on paljudel kirjas „heade ideede" märkmikus ning igal kevadel kasutavad linnaelanikud tema korraldatud „töötubades" saadud mõtteid omal moel juba koduaedades.

2012. aastal oli Inge Angerjas Keila jõe vasakharu veevoolu taasavamise ja sillaehitamise eesotsas ja mitte ainult ametnikuna, vaid kui vaja, siis ka vahetu töötegijana. Nii täitus põliste keilalaste ammune unistus - võita linlastele tagasi vana väärikas mõisapark ja astuda reaalne samm vanade mälestuste mängumaale.

Päeval, mil linnavolikogu otsuse langetas, hakkasid Luha tänaval õitsema jaapani kirsid. Seda võib võtta kirsiallee tunnustust oma aednikule.