Anna veel ei karda nii suurele lavale minna. Varsti võib see kartus peale tulla, aga Anna usub, et kontserdi ajaks on kartus juba üle läinud. Laul on ju selge. Ja küll ta selle ka ära õpib, kuna peab kaamerasse vaatama ja ka selle, mitmenda takti ajal kuhugi astuma peab.

Annal läheb muidu hästi. Pärast Georg Otsa nimelise muusikakooli lõpetamist teenib ta elatist laulmisega. Viimatine suurprojekt oli „Evita". Armukese rolli kohta ütles ta, et selles rollis sai laulda selle muusikali kaunimat laulu. Samas tunneb ta ennast hästi ka jazziseltskonnas. Mitte iga lauljatar ei saa esineda koos Tõnu Naissooga. Solist on ta ka eesti klubimuusika lipulaevas Rulers of the Deep'is. Lisaks on Anna Põldveel oma indiepopjazzi ansambel Unna Torm.

Laulma hakkas Anna Keila männikus. Alustas ühel pool - praeguse uue koolihoone kohas olnud lasteaias ja edasi algkooli majas. Seepärast ongi see koht talle oma hea koht.

Anna astub koos Getter Jaaniga Eurovisiooni lavale 12. mail toimuvas 2. poolfinaalis viieteistkümnendana - kohe peale teist reklaamipausi. Ja loodetavasti ka 14.mail.