Näiteks Männiku ja Jõepargis või Tammiku tee taguses puisniidus. Märtsis tehtud Fotojahi konkursi piltidest osutus parimaks Elina Roosi foto kiriku peegeldusest vees. Jõe pargist on konkursile palju pilte saadetud, selle pildi tabamus oli Keila ühe sümboli - kiriku peegelpilt jõel.

Elina Roos. Kirikupeegeldus jõel

Elina sai kuu parima pildi tegija tiitli ja Gnoomi bistroolt kahekilose tordi. Samale tiitlile konkureeris ka Ivar Leiduse foto metsateest Keila lääneosas. Ivar on hea pildistaja - parima foto tiitli ja tordi teenis tema detsembrikuine pilt jõulukuusest kultuurikeskuse ees.

Veel rohkem looduspilte tõotab tulla fotojahi konkursi aprillikuu voorus. Aega pildistada on veel kolm nädalat ja piltide ärasaatmise tähtaeg on 5. mai. Keila Linnavalitsuse, Keila Lehe ja Keila Gnoomi korraldatav fotokonkurss on 12-etapiline, iga etapp kestab ühe kuu.

Esimene etapp oli 2013. aasta november, viimane selle aasta oktoober. Etapi ajal tehtud kuni kolm pilti ühelt autorilt tuleb saata aadressil foto@keila. ee . Meeldetuletuseks fotograafidele toome veel kord ära tingimused: Ootame konkursile JPG/ JPEG formaadis pildifaile, mille andmetes peaks olema säilitatud pildistamise kuupäev. Pildi pikema külje minimaalsuurus võiks olla vähemalt 2000 pikslit.

Piltidel on lubatud teha vaid elementaarset heleduse, kontrasti ja värvi korrektsiooni. Meilile tuleb lisada järgmised andmed: foto pealkiri, autor, autori kontaktandmed, pildistamise aeg ja/või koht. Soovi korral võib lisada ka foto kirjelduse.

Head pildistamist!

Valik linde Valdur Vachti pildiloomingust: