Kõige suuremad ja rahaliselt kulukamad tööd, mis vajavad tegemist, puudutavad teede hooldust. Oleme koostöös teehooldajaga kaardistanud linna kõige probleemsemad kohad ning koostanud remondikava. Pikale veninud talv tänavaid ja teid ei säästnud. Parandamist vajavaid kohti on palju ja kuigi tahaks kõik korda teha, on ka käesoleval aastal teeremondi eelarves rahalised piirangud. Mis on need objektid, kuhu oleme kavandanud teetööd?

Suurema tööna on plaanis linna ühe „värava", Tuula küla (Saue vald) poolt linna siseneva Ringtee lõigu asfaltkatte vahetus, mis on olnud juba aastaid halvas seisus. Samuti tahame võimalusel parandada mõne teisegi Keila lõunaosa tänava seisukorda osalise pindamise või vana asfaldi freesimise ja lappimisega. Linna põhjaosas on eriti suurt tähelepanu saanud Piiri tänav, mida on samuti plaanis sellel aastal parandada. Hea meel on selle üle, et seoses uue poe avamisega saame Piiri tänavale juurde kergliiklustee Grossi poe esisest platsist kuni Vasara tänavani. Tänase seisuga on saabumas viimased kooskõlastused, seejärel algab tee rajamine. Nagu varem välja öeldud, võetakse selle kergliiklustee rajamise käigus maha vanad paplid. Sellegipoolest ei jää kergliiklustee ümbrus haljastuseta - linnaaednik on planeerinud istutada sinna uued puud, mis peaks muutma paremaks piirkonna üldmuljet, hakates sarnanema Pargi tänavaga. Lisaks loome uue kergliiklustee lõppu uue ülekäigukoha, mis muudab liiklemise Selveri suunas tunduvalt ohutumaks. Lisaks saab Vasara 1 majaesine jupikese kõnnitee võrra rikkamaks.

Oleme mõelnud ka koolimajadele. Nende juures on mitmeid kohti, mis vajavad parandamist. Erilist tähelepanu pöörame ülekäiguradadele, et need lastele turvalisemaks muuta.

Nagu loetelust näha, on planeerimisel ja tegemisel terve hulk töid ja nende eesmärk on muuta meie linn koduseks, ilusaks ja turvalisemaks nii elanikule kui külalisele.