Alagrupis alistati väga tasase mängu järel Venemaa ja Prantsusmaa tulemusega 3:0. Portugalist käis jõud üle tulemusega 3:1. Seega lõpetasime alagrupiturniiri üllatuslikult täiseduga.

Draama poolfinaalis

Poolfinaalis läksime vastamisi Itaalia meeskonnaga ja selles mängus oli võitlust ja draamat kogu raha eest. Pärast meie poolt õnnestunud esimest geimi kaotasime kaks järgmist ja seega hakkasime neljandat geimi mängima selg vastu seina surutud seisust. Ka neljas geim jätkus itaallaste dikteerimisel, kusjuures nad kasutasid väga hästi ära oma ca 2.10 pikka liidrit, kes meie võistkonnale palju peavalu tekitas.

Au fännidele

Kaotusseis neljandas geimis oli halvimal momendil 17:22 ja siis veel 20:23, pärast mida suutsime tänu meie publiku (Kiili võrgufännid, kes seekord oli maskeerunud Eesti lippude ja Eesti koondise särkidesse) marulisele toetusele siiski raskest seisust välja tulla ja lõppema kippunud mängu otsustavasse viiendasse geimi viia.

Viies geim kulges juba täiesti Kiili meeskonna dikteerimisel ja finaalikoht tagati 15:9 geimivõiduga.

Finaalis läksime uuesti vastamisi Venemaaga , kes oli alagrupimängust tõsiseid järeldusi teinud ja andis seekord väga tugeva lahingu. Kuid ka selles mängus oli õnn kiilikate poolt ja finaalivõit saavutati tulemusega 3:1. Seega kuulus töölisspordi maailmameistri karikas Eestit esindanud TTÜ /Kiili meeskonnale.

Tahaks siinkohal taaskord tänada meie vapustavat toetajaskonda – Kiili SK võrgufänne, kes meid kogu selle pika turniiri vältel väga ustavalt, emotsionaalselt ning valjuhäälselt toetasid.