Täie hooga käivad Kilingi- Nõmme linnapäevade ettevalmistused, mis sel suvel toimuvad 19. - 21. juulil.

Kui kohalike aktiivsete inimeste seas on huvilisi, kes tahaksid linnapäevade korraldusmeeskonnas kaasa lüüa, siis olete oodatud K-klubi koosolekutele. Infot selle kohta saate klubi telefonidel 449 2202, 5569 5715 või e-posti aadressil klubi@livonia.ee

Lisaks eelmainitule toimub ka väiksemaid sündmusi kuni aasta lõpuni välja. Jälgige reklaami!

Fotonäitus ja fotokonkurss

Näitusele ootame pilte Kilingi-Nõmme linna tähtsamate sümbolitega läbi aegade: suveaed ja pritsumaja koolimajad, lasteaiad kauplused kesklinn haiglad, jne.

Palume pilte nii vanavanemate albumitest kui ka kaasaegsemaid ülesvõtteid. Fotod palume tuua kuni 15. aprillini klubisse või vallavalitsusse Kristi Tamsoni kätte. Võimaluse korral lisada piltidele aastaarv ja väike selgitus. Fotod tagastatakse pärast näituse lõppu. Kes siiski ei soovi originaalfotot jätta, siis on korraldajatel võimalus teha fotost koopia. Näitus avatakse pidulikult 26. aprillil kell 18.00 Kilingi-Nõmme klubis.

Seejärel kuulutame välja fotokonkursi „Kilingi- Nõmme enne ja nüüd", mille eesmärk on näidata Kilingi-Nõmme linna muutumist ajas. Soovitame tulla näitusele ja valida sealt lemmikfotod ning seejärel fotografeerida samu objekte või kohti käesolevas ajas. Oluline on tabada VANA FOTOGA sama rakurss. Konkursifotosid võtame vastu ainult digitaalselt (cd-l, mälupulgal või saata klubi@livonia. ee) kuni 1. juulini. Uued ülesvõtted lisame näitusele Kilingi-Nõmme linnapäevadeks (19.-21. juuli).

Konkursi žüriiks on näituse külastajad, kes valivad välja parimad fotod.

Osalevad tööd on anonüümsed.

Autasustamine toimub 21. juulil! Ootame rohket osavõttu!

Info telefonidel 449 2202, 5569 5715