„Seejärel helistasin Ida prefektuuri ja teatasin, et kasutasin registreeritud relva. Mul kästi koju minna. Nädal aega hiljem helistati mulle ja öeldi, et ma sain koerale pihta ning ta suri. Samas kutsuti mind looma julmas kohtlemises kahtlustatavana ülekuulamisele.”

14. septembril otsustas Ida ringkonnaprokuratuur kriminaalmenetluse lõpetada, kuna selleks puudus alus. Prokuratuur jõudis nimelt järeldusele, et koera omanik rikkus koduloomade pidamise eeskirja, kuna lasi koeral vabalt ringi joosta.

„Täna ilmus minust artikkel meedias,” rääkis Artjom. „Seal oli vigu ning sellele järgnesid vastikud kommentaarid ja minu needmine. Šokeeriv oli lugeda arvamust: „Loo jutustaja iseloom paneb mind mõtlema, kas ta on ikka terve – tapja ei tunne vähimatki kahetsust. Tema loogika järgi oleks ka minul, kui tema ja ta relv mulle ohtlikud tunduvad (ja ma usun, et sellised ohjeldamatud relvastatud mehed võivad tõepoolest avalikku korda rikkuda), õigus ta tappa.”

Kommentaarid tulid, kui Artjomi pilt ilmus ühes blogis. Artjom kaalub nüüd, kas minna kohtusse väljaande vastu, kus ilmunud loo juurde tema hinnangul talle liiga teinud kommentaarid kirjutati.