Näitusel on fotovalik kõikidest Järvamaa omavalitsustest aastatel 1990-1992.Tegemist on rändnäitusega, mis on mitmetes valdades juba olnud, edasi liigub see Koerust Väätsale.

17. veebruaril toimus Koeru kultuurimajas vallavanema ja vallavolikogu esimehe vastuvõtt valla 20. sünnipäeva puhul. Kutsutud olid maavanem, omavalitsuste liidu ja naabervaldade esindajad, ettevõtjad, volikogu- ja vallavalitsuse liikmed, hallatavate asutuste ja aktiivsemate külaseltside esindajad. Tervitusi saadeti 20. aastapäevaks sõprusvallast Ilmajoelt.

Volikogu esimees ja vallavanem andsid üle vapimärgid Annika Aavale ja Tiit Kaldale. Teenetemärkide väärilise tunnustuse said Pille Piibeleht, Siret Pärtel, Anne Muhk, Margus Laanep, Himot Põldver, Viktor Andrianov ja Anneli Eesmaa. Kõik nad on tegutsenud pikaajaliselt Koeru valla huvides, saavutanud silmapaistvaid tulemusi või osalenud aktiivselt ühiskondlikkus tegevuses. Vallavanem tänas kõiki hallatavaid asutusi koostöö eest kinkides neile valla sümboolikaga laualipud.

Esmakordselt oli välja pandud Koeru Valla Auraamat, kuhu kantakse kõik valla tunnustuse saanud isikud. Raamat valmis Eesti Nahkehistöö meistrite kätetööna.

Piduliku meelolu aitasid luua Kerli Sirila juhendatud puhkpilliorkester, muusikakooli õpilased ja õpetajad ning maitsekalt kaunistatud saal.

Koeru Vallavalitsus tänab kordaläinud vastuvõtu eest kultuurimaja, muusikakooli, MeieMaitse OÜ-d ja kõiki külalisi.

17. veebruari õhtul peeti kultuurimajas maha mõnus seltskonnaõhtu. Esinesid Uku Suviste ja Mairo Marjamaa, tantsuks mängis Airi Allvee ja ansambel Tri Tones. Kohalikud tantsurühmad Karap, Alleaa ja Vingerpussid tegid etteasteid. Rahvast oli nii palju, et ei tahtnud saali ära mahtuda. 20. veebruaril, valla sünnipäeva õigel päeval, peeti veelkord pidu. Esinesid valla taidluskollektiivid alates lasteaiast kuni eakaterühmadeni. Ei puudunud puhkpillimuusika ega rahvatants, laul.