Kuidas kulges elu kurvilistel radadel, mis juhtus kultusfilmi "Viimne reliikvia" telgitagustes, kuldsetest kuuekümnendatest, 50 aastast saatana embuses ja kes käis Kremlis iseseisvust toomas - need on mõned tutvustavad pealkirjad saabunud raamatutest.

Nostalgiahõnglise "Taluaia taimed" ja mahuka raamatu "Püsililled" kõrval on huvitav väljaanne kirjastuselt Pegasus "Tervendavad aiad" - autoriks Eesti Maaülikooli õppejõud Kadri Maikov. "Haljastus on sümbol minevikust, mis lubab tulevikku". Raamat aitab mõista, mida kujutab endast tervendav aed või park, käsitleb tervendava maastiku erivorme linnaparkide, haiglate ümbruste ja eraaedade näidetel ning jagab õpetust isikliku roheala tervendavaks kujundamisel.

Annetustekogu uued raamatud on sedapuhku samuti õpetlikud, jagades tarkusi ja nippe remondi, kujunduse, sisustuse, taaskasutuse, kingituste ja käsitöö alalt. Kuidas planeerida arvuti abil ruume või kuidas kodus seepi valmistada ja kuidas kanga abil kodu ümber kujundada. Ideeraamatud laste ruumide, vannitubade ja panipaikade kohta. Tule ja tutvu!

Suvele tagasi vaadates

Möödas on suve kõige kuumemad päevad, vihmavalangud ja äikeseiilid.

Memmeklubi suvereisi Järvamaal jääb meenutama pildikogu. Märksõnadeks hommikukohv Koitlate kaunis koduaias Türil, atraktiivne ajaränne Paide vallitornis, kilplaste vande andmine ja kiiksuga kemps, Sassi Jaanalinnutalus muna puurimine akutrelliga, piimandusmuuseum, kivikangur Pilistveres ja Ingli kohviku taevasinised kohvikruusid.