Meie võistkond tegi esimesel päeval tohutult lihtsaid vigu, servi ei saadud kätte, kaitsemäng oli olematu, nurgaründajad palle maha lüüa ei suutnud ja muudki veel. Teisel päeval oli pilt sootuks parem.

Esmalt võitsid tüdrukud Selverit 3:1 ja seejärel Viljandit 3:1, mis oli meile sulaselge üllatus, õnn ja rõõm, sest sellega olime kindlustanud pääsemise üleminekumängudest.

Rõõmust toibudes selgus, et Kohila tüdrukud mängivad pühapäeval Pärnuga pronksmedalile, mida kehva alguse järel ei oleks osanud mitte kuidagi loota. Selles mängus sai Kohila esimesed kaks geimi küllalt lihtsalt, kolmandas läksid pärnakad oma teed, meie enam järele ei jõudnud.

Neljas geim algas ebakindlalt, siis aga läks servima meie osavaim õigesse tsooni servija Karmen, kes tegi täpselt seda, mida treener temalt nõudnud oli ning viis võistkonna 12:5 turvalisse eduseisu. Kohila tüdrukutel oli sellega kindlustunnet rohkem kui küll, eduseisu enam käest ei lastud ning 3. koht kodusaalis kätte võideldud!

Suurepärast mängu näitasid noorukesed Kertu ja Karmen, ilustamata võib öelda, et nende peal püsis mäng üleval - tõstsid ja ründasid kahekesi. Selle üle me uhked loomulikult ei ole ja ülejäänud mängijatel tuleb teha tõsised järeldused, et jaanuarikuisel U18 EVF KV punktitoojate hulgas olla.

Võistkonnas mängisid: Kertu Laak (parim mängija), Karmen Mereküla, Johanna Parve, Pillerin Asperk, Andra Aavik, Helina Heinala, Reelika Piirsalu, Kadi Talts, Anne Marit Mereküla, Anni- Ly Abel, Anneli Näkk, Katariina Katrina Arulaane.


U18 Eesti Karikavõistluste lõppjärjestus on järgmine:

1. Võru SK
2. VK Täht Tallinn
3. Kohila VK
4. Pärnu SK
5. Viljandi K
6. Selver Tallinn
7. Premium 7/SalvaTartu I
8. Premium 7/SalvaTartu II
9. Rakvere SK
10. SK Tats Tallinn
11. Narva Spordikool Energia
12. Tartu SS Kalev
13. Saaremaa SK
14. Põlva SK
15. Palusalu SK
16. Valga Võrkpalliklubi Viktooria
17. Jõgeva