Detsembris osalen jõulutuuril “Jõulud südames”, kus kaasa teevad ka Birgit Varjun, Uku Suviste ja viiulitrio Violina. 26. detsembril esineme ka Kohila vallas Hageri kirikus.”

Lauri Valk: Lauri Valk õpib Newcastle ülikoolis Inglismaal ja julgustab kõiki sinna õppima minema: „Kandideerimine Inglismaale on väga lihtne. Kandideerisin viide kooli, kõigisse sain ka vastu võetud. Valisin Newcastle, sest see on number üks tudengipealinn ja üks odavaimad kohti, kus elada. Inglismaa ülikoolide hulgas on Newcastle 21. kohal ja kuulub nn Russeli gruppi, mis ühendab kõige edukama teadustegevusega ülikoole. Õppe kvaliteet on väga hea, see ülikool ei saa endale lubada keskmist taset.

Õppimise ajal ei maksa tudeng õppetöö eest sentigi. Riik tasub sinu eest. Hiljem, pärast lõpetamist, maksad 9% summast, mis ületab 15 tuhandet naela aastas. Kui sa ei leia vastavat tööd või leiad väiksema palgaga töö, siis maksma ei pea. Õpin teaduslikku turundust, inimkäitumist, statistilist analüüsi jne, õppetöö kestab 3-4 aastat. Olen väga rahul õppejõududega ja õpingutega tervikuna.”

Tulevikus kavatseb Lauri kindlasti oma firma asutada, sest eelistab olla vaba ja oma elu ise planeerida ning mitte seisma jääda.

Et oma elamiskulutusi katta, teeb Lauri ka täiskohaga tööd kõnekeskuses, kus tegeletakse küsitlustega, korjandustega jne. Elutempo on tema jutu järgi välismaal kiirem ja efektiivsem, sest õppimise kõrval tahaks ka ilmas ringi vaadata. „Iga päev on mulle väljakutse, reisin palju. Suve veetsin USA-s Oregonis, et raamatute müügiga lisaraha teenida. Müük läks hästi ja mis veel tähtsam, sain hindamatul hulgal sõpru, väga häid kogemusi ja võimaluse ennast proovile panna.

Inimesed armastavad tegelikult logeleda, mina ka, aga siis ei jõua kuigi palju ära teha. Raamatute müük distsiplineeris väga korralikult. Mõistsin, et kui tahad midagi saavutada, tuleb kontsentreeruda ja kõik muu, mis eesmärgiga otseselt seotud pole, kõrvale jätta. Tee alati neid asju, mida tõsiselt vaja on teha, muudega on aega. Kui tõesti teate, mida tahate saavutada ja soovite seda, ei saa miski teid peatada – sky is the limit.”