Tõenäoliselt tuleks mi­dagi muuta, et nimetatud sündmus taas kord suure rahvahulga poolest võim­samaks muutuma hakkaks? Seetõttu annan Teile, hea rahvas, võimaluse rohkem kaasa rääkida ja oma ideid realiseerida linnapäevade heaks kordaminekuks.

Õnneks ei saa lõppkok­kuvõttes midagi halba öel­da. Tahan tänada kõiki, kes mingilgi moel aitasid kaasa ürituse heaks kordami­nekuks. Eriline tänu Ants Salustele, keda jätkus igale poole - küll spordivõistlus­te läbiviijana kui ka muudes tegemistes. Samuti on hea meel tänada Kenno Sood, kelle fotonäitust saate veel täna Võhma muuseumis näha. Loomulikult nägid kõige rohkem vaeva korral­duskomisjoni liikmed, kelle õlgadel lasus lisaks põhitöö­le veel suur ja vastutusrikas tegevus. Samuti tänan kõiki, kes vähemal või rohkemal määral tegelesid Läti sõpra­de võõrustamisega.

Ükski sündmus ei saa toimuma, kui meil poleks nii häid toetajaid: Eckerö Line, OÜ Eesti Valgus, OÜ Gift Line, OÜ Revisanel, kohvik Võhma, AS Largo, AS Wendre, MTÜ Tuba, TreMusic, OÜ Prenton ja paljud teised ettevõtted.

Aitäh kõikidele korral­dajatele-abilistele! Loodan Teile kõigile ka aasta pärast, kui toimuvad järjekord­sed Võhma linna päevad ja Kesk-Eesti laat.

Seniks soovin kõigile to­redat ja tegusat aastat siin väikeses Võhmas. Ootan ka ideid, kuidas linnapäevi oleks mõistlik edasi korral­dada. NB! Nimetatud üritu­se korraldamine algab juba jaanuaris.