Kulda, hõbedat ja pronksi jagasid seekord omavahel Neeme Teearu, Karl Maidle ja Raido Kull meeste hulgas. Naiste kolm paremat olid Katrin Vinkel, Siiri Rist ja Gerda Koop.

Ettevalmistus jooksuks ei toimunud ainult pliiatsi ja paberiga. olulised olid ka raja mahamärkimine, piirete kohalevedamine, turvajate läbihelistamine, teekeetmine jpm. Igas lõigus oli jooksuürituse peakohtunikul Kuro Lingil grupp abilisi.

Õpilased, õpetajad ja kooli töötajad said direktori käest käskkirjaga ning suusõnaliselt kiita. Siinkohal korraldajate suur, suur tänu kõikidele abilistele.

Abiliste hulka võiksid end arvata ka pealtvaatajad, kes ergutushüüetega kaasa lõid. Nii mõnigi teie hulgast võiks osalejate ridu juba järgmisel aastal täiendada.

Spordimehe hing ei lubanud endisel direktoril Aarne Lingil ürituse suhtes ükskõikseks jääda. Tema turvas jooksu isegi kahes kohas. Robert Kroetskin, Ville Vinkel, Urmas Tihane, Aivo Kuningas, Urmas Vares ja Kilingi- Nõmme tublid politseinikud valvasid, et liiklus tänavatel peatuks jooksjate, kõndijate läbilaskmiseks.

Kõik numbrid ja nimed said ritta tänu täpsetele abilistele: Siret Lohk, Piret Link, Malle Lehtmaa, Krista Stakevit, Argo Tali.

Siim Kolla tegi võimalikuks, et spordireporteri ja kogu ürituse vedaja Toivo Tallo hääl ning lõbus muusika kaugele kostaks. Kiirabiauto ja tohtrite valvsa pilgu all oli tervisesportlaste samm pikem ja süda rõõmsam.

Kuro Link oli jooksu lõppedes rõõmus, et üritus õnnestus, ja arvas, et koos korraldajatega oli sel päeval väljas üle 300 inimese. Peasponsor Ilmataat andis seekord jälle oma parima.

Järgmine jooks juba järgmisel aastal, koolimaja 52. sünnipäeval.