2011 aasta sügisel toimus Saue Kontserdisaalis viis kontserti:

  • Saksofonikvartett Sax Est ja Siim Aimla. Koostöö P. Lille Muusikute Fondiga.

  • Vokaalmuusika kontsert: Aare Saal (bariton) ja Piia Paemurru (klaver) Koostöö P. Lille Muusikute Fondiga.

  • Soolokontsert. Holger Marjamaa (klaver).

  • Uuemast helikeelest ja võimalustest: Kristina Kriit (viiul) ja Malle Maltis (elektroonika). Koostöö Eesti Interpreetide Liiduga.

  • Muusikalised ja sõnalised rännakud. Oleg Pissarenko Trio ja Guido Kangur (luule).

6.detsembril Saue Kontserdisaalis toimus kontsertide sarja „Saue Kontserdisügis" lõppkontsert. Esinesid Oleg Pissarenko Trio ja armastatud näitleja Guido Kangur.

Kontserdil kuulsime tundelist ja hella muusikat, milles on põimitud põhjamaise jazzi kõlad ja lihtsuse ilu. Kõik see pärineb Oleg Pissarenko albumitelt "The Little One's" ja "Prii Lapse ilm". Kontserdi kava ja muusikat tutvustades O. Pissarenko ütles: „Olen inspireeritud laste siirusest ja lihtsusest. Mõtlen tihti oma lapsepõlvele ja unistustele. See aitab mul olla ausam iseenda ja lihtsam teiste suhtes. Lapselikku siirust püüdsin ka oma muusikasse panna".

Trios musitseerisid: Eesti staažikaim ja enim tunnustatud kontrabassimängija - Taavo Remmel, Eesti akordionistide eliiti kuuluv, ääretult emotsionaalne muusik - Jaak Lutsoja, minimalistlik-filosoofilise muusika silmapaistev looja, kitarrist Oleg Pissarenko, kelle muusika sisse luges Eesti luule klassikat Eesti armastatud näitleja Guido Kangur.

Kontsertide korraldus sai võiamlikuks tänu Harjumaa Kultuurkapitali ja Helikunsti sihtkapitali toetusele, Eesti Interpreetide Liitu ja P. Lille Muusikute Fondi kaasabile.

Täname kõiki kuulajaid ja abilisi!

Kohtumiseni 2012 aasta kontsertidel!