Lõpuks oli aeg ette näidata klasside kavad, mida juba nädalaid harjutatud oli. Kokku esitati võistlusel seitsme klassi kavad ning žüriil, mille koosseisu kuulusid õpetajad Kairi Laane, Alar Assor, õpilaskodu kasvataja Enna Tikas, aeroobikatreener Kristiina London ning Võhma kultuurikeskuse direktor Riina Pakane, oli vaja teha rasked otsused. Kõik kavad olid eriilmelised ja huvitavad, kuid parimaks tunnistati 8. klassi esitus. Nemad esinesid Justin Bieberi loo „Baby" saatel ning olid kohale meelitanud ka kuulsa laulja isiklikult. Lisaks olid neil spetsiaalselt kujundatud kostüümid ja kasutusel ka ostukäru. Välja anti ka eriauhind parima vormi ehk parimate kostüümide eest, mille sai 6. klassi võistkond. Eraldi tunnustas žürii liige Riina Pakane ka Teele Vahtrat ja õpetaja Valdis Naabrit nende esitatud kauni valsi eest.

Aeroobikafestivalil olid Võhma Gümnaasiumis külas Kabala Põhikooli õpilased, kes tulid kuulama ja vaatama ning Kirivere Põhikooli ja Suure-Jaani Gümnaasiumi õpilased, kes esinesid ka kavadega.

Nagu ikka, järgnes võistlusele ühistreening, mille viis seekord läbi aeroobikatreener Liisa London Viljandi MTÜst Dancecall. Treening oli hoogne, kuid treenijaid palju ning väsimusest hoolimata oldi heas tujus ja peeti lõpuni vastu.

Üritus on osalejate seas endiselt väga populaarne ja ka publikust polnud puudust - kohal oli ka nooremaid õpilasi ning linnarahvast. Üritust on plaanis läbi viia ka järgmisel aastal ning loodetavasti on huvilisi siis veelgi rohkem.

Aeroobikafestivali korraldamist toetas Kultuurkapitali Viljandimaa ekspertgrupp ning korraldamisel olid abiks ka AS Largo ning Spordiklubi Võhma. Täname kõiki, tänu kellele aeroobikafestival teoks sai.