27. - 28. aprillil olid Kuusalu Keskkooli kokku tulnud iga maakonna parimad põhikooli näitetrupid, kokku 15 koolist. Nende paari suurepärase päeva jooksul saime osa väga erinäolistest ja põnevatest etendustest. Veetsime kaks toredat päeva täis näitemängu, lisaks said meie noored külastada Kuusalu Spordikeskuse ujulat, jõusaali ja sauna. Rõõmurullide südamed võitis kooli seikluspark. Õhtu lõpetas disko. Saadi uusi sõpru ja koos veedeti mõnusalt aega.

Laste arvamused:

Hubert: Seikluspargis oli lahe!

Liisbeth: Kuusalus oli väga tore, oleks võinud kauem olla!

Laura: Ujulas oli lahe!

Silvi: Seltskond oli lõbus!

Silver: Tore oli see, et sai hot-dogi.

Johann: Need kaks päeva olid väga toredad!

Triin: Sai näha väga andekaid noori näitlejaid!

Maarja: Etendusi oli palju ja igaühest oli midagi õppida. Ühel meelel oldi selles, et sõpradega oli koos tore aega veeta!

Žürii koosseisus Elina Reinold, Tõnu Tamm ja Marek Tammets tõstsid esile järgmisi kooliteatreid:

GRAND PRIX - Jõgeva Gümnaasiumi Liblikapüüdjad etendusega "Üks ennemuistne jutt".

LAUREAAT - Koeru Keskkool 4H klubi Rõõmurullid etendusega "„Jänku otsib ametit".

LAUREAAT - Saaremaa Ühisgümnaasiumi näitetrupp Kreputlased mittemuusikaliga "Lumivalgeke", mis osutus ka meie klubi noorte vaieldamatuks lemmikuks!

LAUREAAT - Nõo Põhikooli näitering etendusega „Puhtalt lehelt".

Lisaks anti välja veel lavastaja preemia ja eripreemiad. Žürii an-dis välja ka omapoolsed eriauhinnad ja teiste seas tunnustati meie trupi näitlejat Silver Tatrikut!

Žürii hindas Koeru noorte etenduse ühtset tervikut ja head koostööd, ehedat mängu, särasilmsust ning ilusat emakeelt.

Armsad 4H Rõõmurullide vanemad, täname teid, teie lapsed on väga vahvad, rõõmsad, viisakad ja kokkuhoidvad! Nendega võib alati luurele minna! Siiras tänu Tiit Kaldale, Aive Volterile, Marvi Mihkelsile ja Kirsika Ilmjärvele, kes aitasid meid festivalile minekul! Rõõmurullid on rõõmsad rõõmustava tulemuse üle!Festivali täpsed tulemused: http://www. harrastusteatrid.org/