Seekord keskendusime rohkem talupidamisele ja talutöödele ning tutvusime kahe talupidamisega. Esmalt käisime Valtu-Nurme külas Raudsepa talus, kus perepoja huvist on alguse saanud kena lambafarm, mis 13-aastase perepoja eestvedamisel ka toimib. Nägime pisikesi lambatallesid, keda toideti pudeliga. Saime teada, et seal kasvatatavad lambad on lihalambad ning neid ei pügata, vaid nad „viskavad" ise oma villa maha.

Teiseks käisime tutvumas Aljamäe taluga Hertu külas, kus lapsed said käia laudas lehmi, kanasid ja sigu vaatamas. Sealne taluperenaine Liina rääkis sellest, kuidas talumajapidamine toimib ja kuidas kõigil elanikel on selles oma panus. Perenaine Liina uuris lastelt, milliseid töid nad kodus peavad tegema. Tuli välja, et meil on väga usinad lapsed, kes aitavad oma vanemaid kodus väga paljude ja erinevate töödega. Taluperenaine Liina oli valmistanud meile korraliku talulõuna ja see maitses suurepäraselt!

Lisaks mahtusid laagriaega pallimängud ja ujumine Valtu spordimajas, tüdrukute nukumaania ja poiste meestevärk Ohekatku mõisapargis. Koostöös Kehtna klubiga korraldati sündmuse „Rahvamajad 24h" raames noorte klubiöö koos öise retkega Kehtna alevikus (saatjateks politseinikud), öödisko ja veel palju muud huvitavat.

Aitäh meie vabatahtlikule kasvatajale Kristile ja abikasvataja Stenile, Kersti Mäeväljale ja teistele tublidele abilistele, kes meid alati varmalt aitavad!

Laagripäevad olid väga põnevad ja teguderohked ning lapsed olid väga tublid.