Oma parima esituse kodusaalis tegi Mihkel Mager, kes kogus 18 punkti ning võttis 6 lauda. Leho Kraav viskas 12 punkti ja võttis 13 lauda ning Priit Pihela 11 punkti ja 6 lauda. Noortest viskas Aron Kuusik 9 punkti. Visketabavus kodumeeskonnal 58,8 protsenti külaliste 34,9 vastu. Kokkuvõttes korralik mäng kogu meeskonna poolt. Meeskonna juhendaja Kristo Raudami kommentaar „Kuulutaja" reporterile: ,,Koerast oleme üle saanud, jäänud on veel saba".

Pärast esimest võitu olin kindel, et edu saadab meid ka teises mängus, kuid hoopis pingelisemas võistluses.

Märkus: kokkuvõte on tehtud pärast toimunud mängu. Teine mäng Tartus kujunes ootuspäraselt pingeliseks.

Tartlastel oli selg vastu seina ning jätkamiseks oli vaja võitu. Meil puudus põhimeestest Sven Pugonen, tartlastel Kustas Põldoja. Mäng algas kodumeeskonna väikese edu tähe all. Esimene veerand tartlastele 20:15, teine külalistele 21:18, poolaeg Tartule 38:36. Mängu saatus otsustati sisuliselt kolmandal veerandil, kus meie edunumbrid olid 27:15. Viimane veerand 26:23 ja kogu mäng 89:76. Pääs nelja parema hulka oli käes. Priit Pihela viskas 26 punkti, Leho Kraav 21 punkti ja võttis 15 lauda ning viimastes mängudes edukas olnud Mihkel Mager 17 punkti. Tartlastest oli pidurdamatus hoos Kristen Meister 33 punktiga. Kokku mängis esiliigas 16 meeskonda.

MAAKONNA ESILIIGA meistrivõistlustel kohtus Tamsalu Los Torose meeskond võõral väljakul Haljalas Aaspere meeskonnaga, kellele kodus tuli tasavägise mängu järel alla vanduda 71:74.Vastased olid välja pannud parima rivistuse, kohal oli ka suurte kogemustega keskmängija Aru, kes aastaid tagasi mängis ka Tamsalu meeskonnas vabariigi teises liigas. Aru viskas peaaegu pooled oma meeskonna punktidest. Meil puudus üks juhtmängijatest Tauno Pukk. Väga pingelises mängus suudeti hea meeskonnamänguga saavutada teenitud võit 63:62. Hooaeg lõpetati nelja võidu ja seitsmenda kohaga. Esimest korda esiliigas mängitud hooaeg kujunes raskeks, vastased olid tunduvalt tugevamad ning meie meeskonnast oli osa mehi lahkunud. Hooaja lõpus saavutatud võidud näitasid, et meeskond võib ka tagasihoidliku koosseisuga edukalt mängida. Kokkuvõte hooajast ning edasistest plaanidest teevad kindlasti ka meeskonna eestvedajad Jaano Konnapere ja Ain Aasa ka kohaliku lehe veergudel