Kursus "Keraamikastuudio tehnika ja seadmed, nende kasutamine tarbekunstis" toimub 3., 13. ja 20. veebruaril kell 18.30-20.30. Maksumus 12 eurot.

Tunnid kunstiga

Põllumajandusliku väiketootja- talupidaja-aiapidaja infopäev teemal mahepõllumajanduse nõuded, alternatiivsed aiasaaduste kasvatusmeetodid toimub 17. märtsil kell 10.00- 16.00.

Infopäev on osalejatele tasuta.  Lisaks on võimalik alati liituda kunstistuudio tundidega, mis toimuvad kolmapäeviti 18.30-20.00. Tundides maalitakse, joonistatakse, tehakse graafi kat, kollaaži, portselanmaali ja mitmeid teisi erinevaid tehnikaid. Veebruari alguseni saab Kose spordimajas vaadata kunstistuudio eelmise aasta tööde ülevaatenäitust.

Häid asju tehakse

Mida huvitavat on veel tehtud- tegemisel? 15. detsembril viisime läbi Kose neljanda käsitöömeistrite jõuluturu, kus esitleti kaupa kõrvitsatesthoidistest kuni isetehtud seepide ja eheteni. Imeilusaid ja häid asju tehakse siinkandis.

Samuti korraldasime Harju kunstiõpetajate ja käsitööõpetajate koolituspäeva, järjekorras juba neljanda. Ees ootab suvise maakonna laulu- ja tantsupeo kujundamine ühes käsitöötelgiga. Laste kunstikooli poole pealt väärib esiletõstmist Kätriin Pormanni saavutatud auhinnaline koht ETV "Nöbinina" saate joonistusvõistlusel.

Veebruaris vahetame spordimajas täiskasvanute näituse välja kunstikooli 2012. aasta ülevaatenäituse vastu, mis jääb üles kuni maikuuni.