Publiku ette olid üles rivistatud nii orkestri praegune põhikoosseis kui ettevalmistusorkester. Lisaks külalisena Tallinna Pimedate Puhkpilliorkester. Ettekandele tulid tuntud kodu- ja välismaised puhkpillilood, muuhulgas mitmed Voldemar Reimaa kirjutatud palad. Tõhus panus oli ka orkestri oma liikmete poolt: esitati Peeter Söödi lugusid ja Andres Valdi loodud „Elevandi marss" kõlas sel kontserdil lausa esiettekandena. Solistidena astusid publiku ette Kertu Suuman ning pasunakoori liikmed Johanna Maria Roomet, Asko Mander ja Uku Kruusamägi. Kõik pillilood võeti publiku poolt soojalt vastu.

Väärikas vanuses puhkpilliorkestrit olid tulnud tervitama Kose vallavanem Vello Jõgisoo ning Ida-Harju Koostöökoja poolt Merle Pussak. Lilledega peeti meeles nii dirigent Olev Roosat, kes on tegutsenud Kose Pasunakoori juhina üle 30 aasta kui teenekat Voldemar Reimaad. Oma tervituse andsid edasi Kose naiskoori „Krõõt" ja Pimedate Puhkpilliorkestri esindajad.

Kui õhtu juht Vello Loogna oli kolmandat korda välja hõiganud kontserdi viimase pala „Tordilõik", see ka kõlas. Järgnes praeguse pasunakoori pildile jäädvustamine ning seejärel olid kõik palutud tordile, mis oli tõeliselt uhke ja kaunis.

Meeleolukas õhtu jätkus mõnusas õhkkonnas vestlusringis.

Olev Roosa töö väärib tunnustust, et orkester sellise auväärt vanuseni on jõudnud. On tore, et kõrvuti kogenud mängijatega on orkestri töösse haaratud ka muusikakooli puhkpilliõpilased päris õpingute algusest alates. Just niimoodi kantakse edasi pillimängutraditsiooni Kosel. Ei ole kerge ülesanne sellises väikeses kohas nagu Kose saada kokku ja hoida „töökorras" puhkpilliorkestrit, et pillilood ka hästi kõlaksid. Laupäevane juubelikontsert andis südantsoojendava kultuurielamuse ja tõestuse, et see on võimalik.

Jaksu Olev Roosale kõigile pasunapoisteletüdrukutele edaspidiseks, et Kose Pasunakoor võiks veel ja veel järgmisi juubeleid tähistada!