Erinevaid kristallide ja mineraalide liike on üle 100 000. Erinevatel kristallidel on erinevad omadused, aspektid, võimed ja eesmärk. Igal kristallil on väga korrapärane geomeetriline struktuur, unikaalne kristallvõre, mis aitab neid ära tunda ja liigitada.

Kristallide värvus sõltub temas sisalduvatest mineraalainetest, seetõtt u võib olla väliselt väga sarnaseid kristalle, kuid just tänu sellele unikaalsele kristallvõrele saab neid eristada. Igas pisemaski kristallitükis on olemas kogu tema geneetiline info ja omadused, seega pole vaja muretseda, kas te omate piisavalt suurt kristalli.

Kuidas kasutada

Kristallide energiaväli on puhas, korrapärane ja tasakaalus. Meie endi energiaväli aga vibreerib suhteliselt ebajärjekindlalt. Ühendades ennast kristallienergiatega loome silla maise ja vaimse vahel.

Kristallienergia kaudu on võimalik saavutada kõike, mida soovite luua ja teostada vaimsel, füüsilisel või psüühilisel tasandil. Kristallid pole uue aja veidrus ega ka lihtsalt mänguasjad või iluesemed. Neid on kasutatud juba iidsetest aegadest peale energiaallikana, raviks, õpetamiseks, inimese ühendamiseks vaimuga (šamaanid), maa saladuste avamiseks (alkeemikud), ennustamiseks.

Usalda sisetunnet

Läbi kristallide on võimalik korrastuda, puhastuda, terveneda ja taastuda kõikidel olemuse tasanditel. Kristall aitab luua enda sees ja ümbruses tasakaal ja harmoonia, luua ennast pidevalt uueks, kasvada ja areneda.

Kuna kristallid võnguvad igaüks oma unikaalsel sagedusel nagu inimesedki, siis tõenäoliselt leiab õige kristall teid ennast üles või tunnete tõmmet tema poole.

Vali kristall, mis sulle meeldib kujult või välimuselt, seejärel hoia kristalli käes ja tunneta, kas tekib side, kristall võib impulssi anda soojusega, õnnetundega, surinaga jne.

Kristallid on nagu riided ja toit, mida sa oma teekonnal vajad, armasta ennast, luba endale neid, luba endal avarduda ja kasvada nende läbi.

Kristall kaissu

Kristalle võib paigutada koju, tööle või kuhu parasjagu vaja, just endale meeldivasse paika. Palju sõltub ka eesmärgist, milleks kristalli kasutatakse.

Näiteks elektromagnetkiirguse kaitseks võib paigutada kristalle arvuti või teleri lähedale, hea une toomiseks võib võtt a kristalli voodisse või paigutada voodi lähedale, tšakrate tasakaalustamiseks lamades tšakratele, vee puhastamiseks ja laadimiseks vett e, võtt a lõõgastuseks endaga vanni kaasa jne.

Poleeritud kristalle on mugav endaga kaasas kanda kas taskus või kotikeses, et luua endale kaitset, olla ühenduses oma kõrgema olemusega või et kristall saaks lähedal olles aidata kaasa vajaliku eesmärgi saavutamiseks, anda vajalikku impulssi või energiat, tuua rõõmu jne jne.

Piire ja ettekirjutusi kristallide kasutusel ei ole, usaldage enda sisetunnet , kombineerige kristalle, kaasake neid oma meditatsioonides, puhastus- ja tervendusprotsessidesse ja igapäevatoimetustesse vastavalt sisemisele juhatusele.

Kristall, mida su hing vajab ja sa südames igatsed, toob sulle kuhjaga rõõmu, lase sel lihtsalt juhtuda!

Mõned näited, milles kristallid aitavad meid

• Vaimsed aspektid: jõuda tingimatusesse, andestusse, tänutundesse, avaneda enda loovusele, täispotentsiaalile.

• Emotsionaalsed aspektid: tervendada südamevalu ja vanad haavumised, üle saada hirmudest, leppida iseenda ja teistega, õppida ennast ja teisi armastama, olla enesekindel, otsustusvõimeline, lahustada viha, raevu, valu või kurbust, taastada usaldus elu ja inimeste vastu, luua terved ja õnnelikud suhted, osata ligi tõmmata küllust ja elada rõõmus, vabaneda sõltuvustes, puhastada ja tervendada karmat.

• Füüsilised aspektid: tunnetada energiaid kehas ja mõista paremini füüsilise keha olemust kui osa tervikust, kristallid aitavad olla kohal, mediteerida jne, tervendada ja puhastada füüsilist keha, puhastada ja kaitsta energiavälju, avaneda oma metafüüsilistele võimetele, annetele ja andekusele, ravi otstarbel - sh mõista haiguse sügavamat, vaimset sõnumit.