Hannes Smitt: Kuna minu tegevusvaldkonnaks on majanduskomisjoni juhtimine, siis on tööd olnud palju, sest kogu meie elu on rahade ja arvestusega seotud. Nelja aasta jooksul olen pidanud praktiliselt kogu vallaelu majandusküsimustega tegelema, seda enam, et ajad pole olnud lahedad. Oleme saanud hakkama. Tahan siinkohal tänada vallaametnikke, kes on alati vastutulelikud ja abivalmid! Isiklikult olen püüdnud hea seista ka selle eest, et meie valla maamaks oleks jätkuvalt jõukohane vallaelanikele, täites siiski olulisel määral valla kassat. Kui minu poole on keegi pöördunud abi saamiseks, olen alati püüdnud aidata.

Otsustasin kandideerida ka järgmistel valimistel, kuna tean, et tunnen vallaelu ja inimesi põhjalikult ja suudan vallale veelgi kasulik olla.

Einar Pärnpuu: Meie vald on heas korras, meie soov on olnud, et kool ära ei kaoks, et tekiks uusi võimalusi ettevõtjatele, et kultuurielu oleks jätkuvalt aktiivne ning vallarahvale rõõmu ning rahuldust pakkuv. Minu põhienergia selles tsüklis läks isegi väljapoole valimislubadusi. Liivi tee rekonstrueerimine, mida me 40 aasta jooksul pole suutnud teoks teha, on tänaseks tõeks saanud ning me oleme koos valla ja riigiga töödega hoogsalt alustanud. Kuid see on alles kogu asja algus. Kandideerin ka 2013. a valimistel, sest tunnen vastutust kogukonna ees. Meie põhiülesanne on hoolitseda oma valla inimeste eest, säilitada ja paremaks muuta seda, mis meil on: kool, lasteaia ja kooli võimla rekonstrueerimine, valla teede maksimaalne parendamine, meie aktiivse kultuurielu säilitamine ja toetamine, valla rahastuse toel ühiskondlikele organisatsioonidele arenguvõimaluse andmine (külaseltsid, taidluskollektiivid, sport, kirik).

Inge Matteus: Minu põhiline soov oli arendada Liivi kogukonna seltsielu. Nende aastate jooksul olin ka omamoodi „sidemeheks" volikogu ja kooli vahel (olin ainus õpetaja volikogus). Hea meel on tõdeda, et suutsin oma osalusega volikogu töös kaasa aidata kooli säilimisele, mis vahepeal oli suure küsimärgi all. Praktilise poole pealt olen hea seisnud Liivi seltsimaja rekonstrueerimise eest. Eriti teeb mulle rõõmu, et minu ja volikogu esimehe Einar Pärnpuu tegevus volikogus, mis tulenes Liivi rahva soovist rajada Sordi kurvi Liivi laste jaoks autobussipeatus, on tõeks saanud. Volikogus olen hea seisnud ka selle eest, et meie lasteaia võimalused paraneksid, täna on lasteaia esimese korruse rekonstrueerimine käsil ja püüan kaasa aidata, et see ka kenasti lõpule jõuaks. Tänan oma valijaid, kellega on olnud tore ja tulemusrikas koostöö. Kuna Liivi kogukonnas on veel palju lahendamist vajavaid asju, mille osas ma tunnen, et saan kasulik olla, otsustasin nüüdki kandideerida.

Rita Saviir: Minu peamiseks sooviks sel valimisperioodil oli meie kooli püsimajäämine. Vahepeal lõid murelained üle pea, kuid praegune olukord teeb mulle rõõmu. Võime tõdeda, et oleme oma kooliga kriisist üle saanud ning isegi ilmselt tugevamad ja targemad kui varem. Tahan tänada kooli juhte ja õpetajaid, samuti oma kaasvõitlejaid volikogust ja vallavalitsusest, kes suutsid õigel ajal jõud ühendada ja ühise eesmärgi eest seista. Kõigil meiesarnastel maakoolidel kahjuks nii hästi ei läinud... Minu teine valdkond oli sotsiaaltöö ja tervishoid. Meie tööd on mitmel puhul hea sõnaga meeles pidanud ja ära märkinud valla eakad. Eriline tänu kuulub siinkohal sotsiaalnõunikule Maret Lõhmusele, kes nimetati 2011. a Läänemaa parimaks sotsiaaltöötajaks. Mind rõõmustab, et meil on Kullamaal jälle oma apteek. Enam kui 100 aastane apteegitraditsioon väärib hoidmist! Koputan inimeste südametunnistusele: kasutage oma apteeki, siis jääb ta ehk meile alles ka tulevikus. Veel on mul südame peal Kullametsa seltsimaja käigus hoidmine, et rahval oleks koht, kus koos käia, tähtpäevi tähistada ning koolitusi, laste-, maali- ja seenelaagreid pidada.

Usun, et minu tegevusest on vallarahvale kasu, seepärast kandideerin tänavu sügisel uuesti.