Osalejaid oli Mikitamäe koolist ja Värska Gümnaasiumist. Varahommikust peale oli kultuurikeskuse saalist kuulda hääleharjutusi ja pillimängu - toimusid proovid.

Kolmeliikmelise žürii ette astusid kõigepealt keskmise vanuseastme lauljad- Joosep Molodõk Mikitamäe Koolist, Margo Kapten ja Gretel Juhansoo Värska Gümnaasiumist. Tore oli kuulda Greteli esituses rahvalaulu ,,Lauldes üles kasvasin" ka läti keeles. Greteli laulu saatsid Anete Vabarna viiulil ja Maia Mustimets kandlel. Vahvate sõnade ja hoogsa meloodiaga laul ,,Kas sa tead" Joosep Molodõki esituses kõlas veenvalt ja kindlalt. Värska Gümnaasiumis aktiivse spordipoisina tuntud Margo Kapten valis žüriile esitamiseks mõtliku ja rahuliku laulu ,,Väike pagar".

Vanemas vanuserühmas osales seitse lauljat - Elenete Hellat ja Jaana Jermotšenko Mikitamäe Koolist, Keiu Savik, Liis Metsakaev, Anete Vabarna, Kristel Kõivo ja Riina Sari Värska Gümnaasiumist. Kõik võistlejad olid väga tublid, laulude esitused emotsionaalsed ja meeldejäävad.

Žürii, koosseisus Saidi Tammeorg, Ester Ratassepp ja Rita Lutsar, otsusega tunnistati keskmisest vanuserühmast parimaks Margo Kapteni laulu esitus ja vanemast vanuserühmast pääsesid Põlvas toimuvale lõppvoorule kaks lauljat- Riina Sari ja Kristel Kõivo.

Tänan abi eest Värska Gümnaasiumi 12. klassi õpilast Heilo Heili, kes kujundas kõikidele esinejatele lustlikud diplomid, Värska Kultuurikeskuse helitehnikut Jaanus Viskarit, Värska Kultuurikeskuse töötajaid ja publikut. Erilised tänud Eva Sulaojale ja Meeli Härmsonile laulude õpetamise eest. Lauljatele edukat esinemist lõppvoorus!