Mitmed tuntud sportlased on annetanud oma riideid laadal TÜ Kliinikumi Lastefondi toetuseks korraldatava heategevusmüügi jaoks. Muude esemete seas lähevad müüki näiteks Andrus Värniku maailmameistri särk ja Gerd Kanteri Eesti koondise särk, Kati Tolmofi Pekingi olümpiamängude riideid ja meeneid, Aleksander Tammerti koondisedress ja TÜ korvpallimeeskonna liikmete särgid. Heategevusmüügiks saavad oma sporditarbeid annetada ka kõik soovijad kohapeal.

Heategevusmüügist saadud tulu läheb TÜ Kliinikumi Lastefondile taastusravis kasutatavale kõnnirajale rakmete lisamiseks, mis aitab närvikahjustuse või trauma tõttu kannatanud lastel iseseisvalt kõndima hakata. Lastefondile annetab SA Tartu Sport ka raha, mis saadakse linna spordihoonetesse unustatud esemete müügist. „Laada viimasel tunnil müüme sümboolse hinna eest maha esemed, millele viimase aasta jooksul pole omanikku leitud. Eelnevalt on avatud aga leiunurk, kust lapsevanemad võivad tulla otsima oma laste spordihoonetesse unustatud asju," rääkis Eve Lill. Kaotatud asju saab otsida A. Le Coqi spordimajas laadapäeval kell 11-14.

Kasutatud sporditarvete laat toimub Tartus esimest korda. Kui huvilisi jätkub, kavatseb sihtasutus Tartu Sport neid korraldada ka edaspidi.