Tõrva gümnaasiumi pargis toimunud kontserdil esinesid Tõrva linna ja lähiümbruse tublid noored etlejad: lastepäevakodud Mõmmik ja Tõrvalill, tantsustuudio Lys, laulustuudio laululapsed, gümnaasiumi tantsulapsed, lasteteater õpetaja Eve Valliste lavastatud etendustega „Lobiseja vanaeit" ja „Kakuke".

Atraktsioonidest olid kohal karussell, batuudid, skyjump ja liurada. Nendel said tegutseda nii väikesed kui suured peolised. Lapsed lustisid sõitu ponidel. Samal ajal toimus mitmeid võistlusi: aaretejaht, kastironimine, käesurumisvõistlus, päästerõnga viskevõistlus, merineitside patsipunumisvõistlus. Parimatele olid loomulikult päevakohased auhinnad.

Õpitubades sai juurde tarkusi kivimaalimisest ja kartulitrükist. Kaitseliidu telgis õpetati soovijatele mitmeid oskusi ja tutvuti relvade ning tehnikaga. Politseinurgas toimus jalgratta vigursõit ja jalgratturikoolituse läbinud noortel oli võimalus sooritada eksam lubade saamiseks. Kohal oli päästeamet tuletõrjetehnikaga.

Pered võtsid hästi vastu fototelgi koos kostüümilaenutuse ja fotograafiga. Juuksuritel, küünetehnikutel ja näomaalingute tegijatel olid pidevalt järjekorrad. Kohal olid huvilistele tutvumiseks tõeline merekaater ja mootorsõidukid. Väga suur huvi ja pidev järjekord oli parkimisplatsile üles seatud kardiraja juures. Sõit kartidel jätkus ka pärast pidu. Nagu ikka tõelisele lastepeole kohane, olid olemas ka õnneloosid ja õhupallid, jäätis ja suhkruvatt.

Peo lõpetas suur vahumöll, mille korraldas päästeamet. Koduteele asunud tõelised «lumememmed» olid mõnusalt väsinud toredast päevast.

Samas kuulutasid Tõrva Marid

3. juuni tubakavabaks ja kutsusid rahvast üles Tõrvas sel päeval mitte suitsetama, kuna see kahjustab meie laste tervist.

Korraldustiim tänab kõiki abilisi ja sponsoreid, kes aitasid kaasa lastepeo õnnestumisele. Head pole kunagi liiga palju!