Sel aastal kestis täiskasvanud õppija nädal  8.-15. oktoobrini, mille raames toimusid erinevates maakondades erinevad üritused.

Koigi vallale kõige lähem õppimiskoht oli Imaveres piimandusmuuseumis, kus õpetati leiba tegema. Asi tundus nii põnev, et läksime meiegi (mina ja Milvi Rudi) leivateost osa saama. Teadagi ei saa leib valmis ühe päevaga, siis oli meie juhendaja Riina Annus juba seda eelmisel päeval alustanud. Meile rääkis ta aga ära, kuidas asi käib. Leivasõtkumise juures jagas ta näpunäiteid, mida veel taignale lisada võib ja kuidas tunneb ära valmis taigna.

Meie üllatuseks saime ka võid teha ja seda pärast soojale leivale määrida. Edasist ei anna kirjeldada, seda peab ise kogema.

Igal juhul saime meie kogemuse võrra rikkamaks ja kui nüüd õiget jahu õnnestub saada, siis järgmine tegu tegemata ei jää.