Rahastamine toimus läbi Kohaliku Omaalgatuse Programmi kevadvooru, taotlejaks oli MTÜ „Rannamännid", projekti kirjutas Helle Lootsmann SA-st Loksa Kultuur ja projektijuhiks on MTÜ Rannamännid juhatuse liige Vaike Reinla. Projekti toetasid omafinantseeringuga Loksa Linnavalitsus ja kaasfinantseerijaks oli Loksa Gümnaasium, kes ruumide eest renti ei võtnud.

Projekti raames saavad eakateühendused ka uue DELL arvuti, laserprinteri ja paljunduspaberit. Arvuti paigaldatakse Posti 27 hoonesse, kus rendivad tasuta ruume linna mõlemad pensionärideühendused.

Projekti eesmärgiks oli tagada eakatele võimalus enesetäiendamiseks, õppida ja tahta tegutseda koos. Projekt tagab eakatele ligipääsu informatsioonile, võimaldab läbi sotsiaalvõrgustike suhtluskeskkonna laiendamist, informatsiooni edastamist läbi meilivahetuse; seoses pangakontori sulgemisega Loksal tagada igapäevane ligipääs internetipangale ja rahaplaneerijate kasutuselevõtu.

Veidi statistikat: venekeelses grupis said koolituse 11 inimest, keskmine vanus 69, eestikeelses grupis - 12 inimest, keskmine vanus 75. Eestikeelses koolituses osalejaist oli ka 4 inimest Loksa kandi küladest, kes igapäevaselt löövad aktiivselt kaasa MTÜ Rannamännid tegevusest.

Tänan kõiki, kes panid õla alla projekti õnnestumisele - J. Badmajev, Õ. Tedrekin,  V. Reinla, A.Soolind, I. Nikolajeva, Laivi Kirsipuu ja Loksa Linnavalitsus.