Lasteaiaõpetajad meisterdasid ise valmis kingikotid ja olid kogu ürituse väga hästi ette valmistanud. Lastele pakuti läbi ürituse nii mängu, tantsu kui võistlusi. Üritus al-gas jänkuliku virgutusvõimlemisega ”Koivad kõvaks”. Soojendus seljatatud, said lapsed omavahel võistelda porgandite kojuveos, mängida lumehelbekeste mängu ja muidki talviseid ja hoogsaid ringmänge.

Kuna kõik on olnud vapustavalt tublid, siis loomulikult võitsid Lumejäneste talvemängudel kõik osalejad. Jänesepered said premeeritud diplomite ja šokolaadimedalitega ning ürituse piduliku osa lõpetas võlukübarast kõige tähtsama sildi väljavõtmine. Selle sildi peal on kirjas järgmiste talimängude korraldaja nimi ning loosi tahtel sai selleks Ambla lasteaed.

Täname oma lasteaiaperet, kes vahva ürituse ette valmistasid ning läbi viisid, samuti neid, kes lisaks kaasa aitasid: helitehnikaga õpetaja Taiga Laur, tee jagamisel Õnne Toomsalu. Liiklust reguleerisid ja parkimist korraldasid turvavestides Andris Eninš ning Esta Sarv. Tänud ka ilmataadile päikesepaistelise parajalt karge kauni talveilma eest.