Klubile tõid hõbemedalid Jaanus, Indrek, Reno-Rene ja Markos ning pronksmedali Robin-Johannes Padar. Maadlusklubi Jaan saavutas 19 võistkonna arvestuses II koha.

Jaan Jaago mälestusvõistlustel on alati kohal esinduslik maadlusveteranide kolleegium eesotsas kahekordse maailmameistri August Englasega. Maadlusveteranid annavad igal aastal oma lemmikule Jaan Jaago savist kuju. Sel korral anti kuju Läänemaa Lihula valla noorele maadlejale Joonas Kaskmäele. Põhjenduseks tema silmatorkav võidutahe.

Luunja vallas Sääsekõrva külas sündinud seitsmekordse maailmameistri auks avati Luunja raamatukogus tubamuuseum. Huvilistele on vaatamiseks välja pandud suur osa Jaan Jaagoga seotud mälestusmedaleid ja võiduvöösid, muuseumisse on vara toodud nii Eesti spordimuuseumist kui sugulaste poolt.

Märtsi viimasel nädalavahetusel toimunud Euroopa suurimale noorteturniirile maadluses, Kristjan Palusalu mälestusvõistlustele Tallinnas kogunes üheksast riigist kokku 878 sportlast. Võisteldi kreeka-rooma maadluses, vabamaadluses ja naistemaadluses.

Maadeldi koguni seitsmel matil ja kaks päeva. Luunja sportlased võistlesid kreeka-rooma maadluses südilt.

Maadlusklubi Jaan esindasid Indrek Männik, Karl Sander Tsirp, Joosep Pärnalaas, Eerik Lepaste, Reno-Rene Padar, Markos Tadolder, Steven Tilgar, Robin-Johannes Padar ja Tauri Tadolder. Hõbemedalid võitlesid oma kehakaalus välja Markos, Reno-Rene ja Joosep ning pronksmedali Karl Sander.