11. korda peetud turniiril osalesid poiste ja tüdrukute esindused Eestist, Soomest, Leedust ja Venemaalt. Väliskülalistest olid arvukamalt - 37 võistkonnaga - esindatud traditsioonilisel põhjanaabrid soomlased.

Et nii suure osalejaskonnaga võistlusi Lääne-Virumaal väga sageli ei korraldata, siis pandi korraldajate võimekus tõsiselt proovile. Kokkuvõttes tuldi organiseerimisega toime. "Logistilised küsimused tekitasid teatud hetkedel meile veidi probleeme, kuid kokkuvõttes jõudsid kõik pallurid väikese viivitusega ettenähtud mängupaikadesse," lausus Maheda Cupi üks eestvedajaid Villu Kask.

Esimene tagasisidegi on olnud Kase sõnul positiivne. "Öeldi, et Rakveres on sõbralikud inimesed ning linn ise vaikne ja rahulik. Imestati veel, et kuidas on võimalik nii väikeses linnas sedavõrd suurt võistlust organiseerida," tähendas ta. "Tõtt öeldes meil sellise arvuga võistkondadega võistluse organiseerimise kogemus puudus, kuid usun, et järgmisel aastal 11.-13. maini toimuval jõuproovil üritame kombata piire ja hakkama saada saja võistkonnaga."

Villu Kask lisas, et kuigi turniiri jaoks eraldi ühestki firmast toetust küsimas ei käidud, võitsid ka siinsed ettevõtjad - Maheda Cupi võistlejatele anti peavarju kümmekonnas majutus- ja toitlustati kuues söögikohas. "Ma tänan kõiki abilisi, kes nii transpordiga, majutusega, toitlustamisega kui ka kohtunikutööga tegelesid ja seeläbi võistluse sujuvamale läbiviimisele kaasa aitasid. See panus oli hoomatav," märkis korraldaja.

Maheda Cupi üheksas vanuseklassis olid edukamad Eesti klubid, kes hõivasid esikohad viies vanusearvestuses. Neist Rakvere Spordikool ja korvpalliklubi HITO olid võidukad kumbki kahel korral. Soomlased said võidukarikad kolmes ja venelased ühes vanuserühmas.

Poiste A-vanuseklassi (s 1992-1994) finaalis võitis valitsev Eesti meister KK Hito 37:26 Rakvere SK/Aqva Hotels meeskonna. Kolmas koht kuulus tosina meeskonna hulgas BC Tarvas/Rakvere SK teisele võistkonnale, kes alistas sama klubi esimese rivistuse 53:38. Sama vanade tüdrukute arvestuses hõivasid kuue naiskonna konkurentsis kaks esimest kohta soomlaste PuHu ja  Kaukaisten Voima, jättes kolmandaks Imavere neiud Järvamaalt. 

B-klassi (s 1995-1996) poiste hulgas oli parim Rakvere SK, kellele järgnesid PuHu ja BC RIM. Selle vanuse tüdrukute turniiril teenis kirkaimad medalid Audentes, kes jättis selja taha neli Soome võistkonda. Noormehi oli B-klassis kuue, neidusid nelja võistkonna jagu.

13 võistkonnaga poiste C-klassi (s 1997-1998) turniiril moodustasid esikolmiku KK Hito, BC Tarvas/Rakvere SK ja RSK sPORTKUNDA. Seitsme võistkonnaga tüdrukute jõuproovi kolm paremat olid LoKoKo Soomest, pealinna klubi BC Star ja veel üks soomlaste esindus Lappeenranta Catz.

Poiste mini vanuseklassis (s 1999-2000) hõivasid üheksa võistkonna hulgas kolm esimest kohta BC Tarvas/Rakvere SK, Lou Basket (Soome) ja RSK sPORTKUNDA. Sama vanade tüdrukute esikolmiku moodustasid seitsme võistkonnaga turniiril Sankt-Peterburg (Venemaa), LoKoKo ja PuHu (mõlemad Soome).

Noorimas ehk mikro vanuserühmas (s 2001-2002) olid esindatud viis poiste võistkonda, kus omamoodi Eesti - Soome maavõistluse kallutasid enda kasuks soomlased: esikoht Kauhajokile, teine FoKoPo-le ja kolmas LoKoKo-le. Tartu Salva/Rock leppis neljanda ja sPORTKUNDA viienda positsiooniga.

Turniiri tulemused on nähtavad Spordiklubi Aaspere kodulehel aadressil www.hot.ee/skaaspere