Maie soovib head isu!
KREVETISALAT 1 jääsalati pea, 6 maasikat, peotäis kooritud krevette, pool verigreipi, 1 väike punane sibul, kastmeks: 1 sibul, poole sidruni mahl, 4 spl hapukoort, 1 tl sinepit, pool tl suhkrut, veidi soola.
Rebi salat väikesteks tükkideks. Tükelda ja haki maasikad ja sibul. Puhasta greip ja tükelda. Lao salatiained kihiti kaussi ning vala üle kastmega. Kastmeks haki sibul väga peeneks, sega hapukoore, sinepi ja sidrunimahlaga. Lisa suhkur ja maitse järgi soola.
TÄIDETUD KANAFILEE 2 kana rinnafileed, 100 g suitsuribi, 100 g seeni, 1 väike sibul, 1 küüslauguküüs, 50 g juustu, soola, pipart, õli, võid.
Prae või-õli segus peeneks hakitud seened, sink, sibul ja küüslauk. Jahuta veidi maha ja lisa maitseained ja riivitud juust. Tõmba kanafileel ühest äärest nahk lahti, topi täidis sinna alla ja aseta nahk oma kohale tagasi. Küpseta 180 kraadi juures.
ŠOKOLAADI MOUSSEE 150 g valget šokolaadi, 3 dl vahukoort, 2 munakollast, 2 tl tuhksuhkrut, 1 sl tumedat rum-mi, 2 sl rosinaid.
Pane rosinad rummi sisse likku üheks tunniks. Poole tunni pärast sulata šokolaad, vahusta koor, vahusta munakollased suhkruga. Sega kõik kokku ja hoia neli tundi külmas.
C-VITAMIINI KOKTEIL 1 punane greip, 1 apelsin, 2 kiivit, 2 dl maasikaid.
Koori puuviljad, tükelda veidi väiksemaks ja seejärel püreeri ühtlaseks. Sõelu segu läbi sõela ja joo kohe.