-10 a. P Rico Rohi, Karl Kapsi, Oliver Grauen;

11-13 a. P Jarmo Kaasiku, Caspar Rootsma, Mikk Mäekivi.

14-16 a. T Ingeri-Helena Kakko.

14-16 a. P Kaarel Kasper Kõrge, Sken Selge.

17-34 a. N Kairi Part, Sille Selge, Signe Selge.

17-39 a. M Siim Part, Peteri Grauen, Raido Rohi.

M veteranid Aare Selge.

Jooksusarja noorimaks osalejaks oli 3aastane Christian-Stefan Selge ja arvukaimaks perekonnaks 3 põlvkonnaga 7-liikmeline perekond Selge. Jooksusari jätkub sügisel taas 4 etapiga ja siis selguvad juba ka paremad sarja 8 etapi kokkuvõttes.

Maastikurattasõidu ARAVETE CUP sõidul Kangrumäe radadel osales 18 ratturit Eestimaa erinevatest paikadest. Eraldistardist peetud võistluse, mis koosnes proloogist ja põhisõidust, pare-mad olid:

M 12 Jarmo Kaasiku (Ambla SK), Marius Kaarjärv (Rakke SK), Marten-Mihkel Meidla (Ambla SK).

N 12 Kaidy Kaasiku (Ambla SK), Cristel Tammsoo (Porter Racing), Keidy Kaasiku (Ambla SK).

N 17 Mairis Õispuu (Rakke SK).

N Jana Matvejeva (Vargamäe SK), Vilve Pilv (Ambla SK).

M sen. Ivar Pilv (Ambla SK), Erik Tammsoo (Porter Racing), Peeter Puhke (Ambla SK).

M 39 Lasse Nõlvik (Sportland), Mart Laaniste (Koeru SK), Tiit Kirsipuu (Spordipartner).

Järvamaa MV-l võrkpallis täiendas selle aasta medalikollektsiooni Ambla SK meeskond, kes Väätsal peetud finaalturniiril võitis pronksmedalid. Poolfinaalis tuli küll vastu võtta kaotus SK Väätsalt 0:3, kuid otsustavas pronksimängus alistati pingelises heitluses Paide/Kuma meeskond

3:1. Meeskond mängis finaalturniiril koosseisus Marti Lepik, Romet Uudeküll, Kristjan Kallaste, Martin Tamlak, Helari Tamtik, Hannes Sepp, Erki Soo, Ando Sharai ja Rait Pihelgas. Selle hooaja Järvamaa MV saalipallimängudest tõid meie meeskonnad täiskomplekti medaleid - korvpallis kuld-, võrkpallis veteranidele hõbe- ja võrkpallis meestele pronksmedalid.

Eesti MV jalgpallis on IV liiga idapiirkonnas, kus osaleb ka Ambla Vallameeskond, peetud 8 vooru (Ambla VM-l on mängitud 7 mängu). Seni on meie meeskond 6 võidu, 1 kaotuse ja 18 punktiga 12 meeskonna konkurentsis 2. kohal. Viimastes mängudes alistati Narva JK Trans II 3:2 (väravalööjad Urmas Raaper 2, Volodja Erdei 1), FC Pokkeriprod 2:1 (Raido Vespere ja Sten Rõngelep), JK Suema Cargobus 8:0 (Taavi Neier 2, Raido Vespere 2, Elari Jõendi, Dagnar Adrat ja Urmas Raaper) ja Rakvere JK Tarvas III 5:1 (Urmas Raaper, Taavi Neier, Urmo Kuningas, Raido Vespere ja Aron Kütismaa).

Ambla Külaliiga 2012 jalgpallis käivitus hoogsalt ja 6. korda toimuvast turniirist võtab ka seekord osa 8 võistkonda ligi 100 mängijaga. Praeguseks on kevadringi 28-st mängust mängitud 16 mängu. Eelmise hooaja meeskondadest jätkavad sel aastal Kossutiim, JK Välk ja Pauk, FC Sport, FC Ambla, Õhust ja Armastusest ja Roosad Pantrid. Uute meeskondadena lisandusid JK Suusk ja FC Aex. Avaringides on edukamalt alustanud Õhust ja Armastusest, Kossutiim ja JK Suusk. Kevadringi viimased mängud peetakse 22. juunil ja samal õhtul ootame Arulageda jalgpalliväljakule ka kõiki Ambla jalgpalliveterane, et meenutada Arulagedal veedetud noorusaegu, mil jalgpall oli Ambla kandis väga hinnatud spordiala ja tähistada Arulageda jalgpalliväljaku 90 aastapäeva. Peale Külaliiga mänge peetakse maha ka tuline ja sõbralik pika traditsiooniga Jaanipäeva jalgpalli tähtede mäng vanade ja noorte vahel. Kõikide osalejate vahel loositakse välja auhindu.

Ambla valla lahtistel MV-l kergejõustikus osales 11 võistlejat. 7-st kavas olnud alast läks medaliarvestusse 3 parema ala punktid ja nii selgusid selle aasta medalivõitjad.

Parimad tulemused üksikaladel olid Margus Porkveli 100 m - 11,49 sek; Kätlin Piirimäe kettaheide - 40.65 ja kuulitõuge - 16.03; Kert Piirimäe kettaheide - 50.04 ja kuulitõuge - 16.40. Järgmine kergejõustikuvõistlus meie valla sportlastele on 30.06 - 01.07 Pärnumaal Paikusel toimuvatel Eesti valdade XX Suvemängudel.