Tudengipõlves suvel malevas stjuardessina töötamine sidus Tiina üheteistkümneks aastaks lennundusega. Algul lendas ta Aeroflotis stjuardessina ja kui alustas Estonian Air, oli seal stjuardesside koolitaja. Töökogemuste hulka mahub ka pool aastat klienditeenindajana reisibüroos Wris. Pärast abiellumist elas ta pea kümme aastat Ameerika Ühendriikides Seattle´is ja Eestisse tagasi kolis 2006. aastal.

Aastaid oli Tiina koduperenaine, kes tegeles majapidamise ja oma harrastustega. Läinud aasta lõpul läks ta Kullamaa vallavalitsusse tööle sekretäri-asjaajaja kohale ja sealt jõudis järjega koduvalda.

Tiina Gilli suureks harrastuseks on fotograafia - Ameerikas tegi ta läbi ka New Yorgi fotograafiainstituudi kaugõppekursuse - ja kaks tema meeleolukat loodusfotot ilmestavad töökabineti seinagi. Esimene isiknäitus kodukandis oli aastal 2004, kui naine elas veel Ameerikas. Nüüdseks on tal Märjamaal olnud veel kaks näitust. Hetkel näituseplaane küll pole, kuid näiteks hommikul enne tööletulekut mõnd ilmekat valgusmängu või detaili märgates sirutub käsi kohe fotoaparaadi järele.

Vastne avalike suhete nõunik ütles, et esimesed muljed uuel töökohal on head ja päevad huvitavad. „Soojenduseks" oli külaskäik Soome Nurmijärvi valda, mis andis hea ülevaate naabermaa omavalitsuse elust. Tõenäoliselt sõidab Märjamaa valla delegatsioon augustikuus Pihkva oblastisse Volhovisse. Praegu on käsil ettevalmistused Vihanti sõprade külaskäiguks, kes tulevad juuli lõpul Eestisse mitteametlikule visiidile. Järgmisel aastal täitub 650 aastat Märjamaa esmamainimisest ja sellega seoses on vaja mõelda, kuidas seda kajastada.

„Mulle meeldib Anthony Robbins'i ütlemine „Kui teed kõike nii, nagu sa alati oled teinud, siis on ka tulemus sama, mis eelminegi kord." Sisseelamise ajal hoian senist joont, edaspidi hakkan ehk midagi tegema omamoodi, sest mulle meeldivad erilised ja teistmoodi lahendused," ütles Tiina Gill.