"Kavatseme algatada selle aasta Peipsi Romantikaga traditsiooni, millest  võiks kasvada igati suurejooneline iga-aastane festival. Romantiliste ja akustiliste kavadega astuvad üles Liisi Koikson, Marko Matvere ja Peep Raun, Bonzo, Ott Lepland & The Band. Valik on tingitud sellest, et tegemist on mu lemmikartistidega, kes sobivad igati esinema Peipsi äärde. Iseäranis on järve ja merega seotud Marko Matvere ja Peep Rauni kava "Mulle meeldib maa" - kontsert merelauludest koos lugudega purjelaevanduse hiilgeaegadest. Teised esinejad esitavad nii oma vanemat kui ka uuemat loomingut," ütles ta. "Kasepää laululava mahutab ligikaudu  600-800 inimest, piletite ostmisega tasub kiirustada. 30. juunini  on müügis sooduspiletid," teatas Soosaar.

"Festivali läbiviimist toetavad sponsorid Leader Eesti, Nautimus ja Kasepää vald. Koostööpartnerid on ParimPidu.ee, Ares Security, Bookmill, Postimees, Õhtuleht, Vooremaa Ärileht, Piletilevi," ütles Soosaar.

Hannes Soosaar märkis, et kahel päeval festivalile kaasaelajatel on võimalus ööbida kaunil Peipsi rannikul nii telkides kui ka ümberkaudsetes majutusettevõtetes.