11.-15.märtsini toimus koolis keeltenädal, mida ajakirjanik Riina Martinson, kes meie kooli väisas, Pärnu Postimehe veergudel tutvustas. Toimus teinegi huvitav kohtumine meie endise õpilase ja praeguse IT-spetsialisti Alar Rõaga.

Alar oli omaaegne Uulu kooli ajalehe peatoimetaja ning tubli keelteõppur.

Tänaseks valdab ta kõige paremini arvutikeelt. Sellest kõigest ta meie õpilastele rääkiski. See oli üks vahva kohtumine! Aitäh!

Sellel nädalal toimus koolis ka juba traditsiooniks saanud Kuldsuu valimine.

Pärast mitmeid pingelisi esinemisi ja sõnavõtte valis zürii välja kolm silmapaistvamat esinejet: Jaagup Orasmäe, Angela Absalon ja Martin Leemet. Kõnelemisoskus on elus üks kõige vajalikumaid oskuseid, kuid seda õppida pole sugugi lihtne - seega kõik võistluses osalejad tegid läbi väga pingelise võistukõnelemise.

Emakeelepäeval viisime kooli omavalitsuse lastega läbi raadioviktoriini, kus võisteldi keeleteadmistes. Selles võisluses osutusid tublimateks 5. ja 7.klass.

Võõrkeeleõpetajad valmistasid lastega klasside ustele vene- ja inglisekeelsed ustesildid - see tekitas palju nalja ja elevust. Inglise keele võistluses osutusid parimateks Andra Hunt 6.klassist ja Stella Rubin 7.klassist. Nädal lõppes toreda üritusega, kus õpetaja Sirje väikesed nukunäitlejad tõid kooli ette Faehlmanni muistendi „Emajõe sünd", laulsid õpetaja Annely laululapsed ja esinesid Kuldsuud. Aitäh esinejatele ja kuulajatelevaatajatele.

Sellel nädalal oli mei tore koostöö koolisööklaga, kus pakuti erinevaid roogi eesti, vene ja inglise rahvusköögist. Laste lemmikuks osutus inglise rahvustoit, mis sisaldas friikartuleid ja kalapala ning teed piimaga. 15.märtsil oli meie 8.ja 9.klassil võimalus kohtuda Vana-Vigala kooliga ja lähemalt teada saada sealsetest õppimisvõimalustest, saada soovitusi elukutsevalikuks. Koolivaheajal said meie lapsed osa ühest huvitavast reisist.

Nimelt käisid meie kaheksandikud ja üheksandikud Avatud Noortekeskuse projekti raames koos õpetaja Annikaga Tallinnas, kus neil oli võimalus külastada selliseid tähtsaid asutusi nagu ERR-i, riigikogu ja Tallinna teletorni.

Õppetöös rõõmustasid lapsed õpetajaid sellega, et seekordsetele tunnistustele tuli üle aegade minimaalselt kirja panna puudulikke hindeid. See tähendab ainult üht - meie lapsed väärtustavad õppimist!

Kaunist, rõõmsat ja rahulikku koolikevadet!