21 - Abraham's Cafe
Abraham's Cafe on noori ja ambitsioonikaid muusikuid ühendav kooslus, mis viljeleb traditsiooniliste juudi ja araabia meloodiatega segunenud rütmikat folk- ja džässmuusikat. Ansambli esinemistes on oluline roll akustiliste pillide (klarnet, akordion, kontrabass) ja elektrilise kitarri sümbioosina tekkivatel ekspressiivsetel kõlapiltidel. Lisaks omaloomingule esitab Abraham's Cafe ka teiste artistide lugude arranžeeringuid. Ansambel loodi 2010. aasta kevadel ja koosneb eranditult Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli kasvandikest.

Koosseis:
Marten Altrov - klarnet
Tõnis Kuusk - trummid
Madis Meister - kitarr
Sergei Šegurov - kontrabass
Kaspar Uljas - akordion

22 - Quique Neira
Quique Neira on Tšiilist pärit eksootiline laulja, kes ühendab oma muusikas reggae- ja latiinorütme. Ta on unikaalse häälega andekas helilooja ja produtsent, kes on tuntud ja hinnatud kogu Ladina Ameerikas.


6. august:

19 - Aldo Meristo kvartett
Aldo Meristo on eesti džässiareeni eliitseltskonnas tegev olnud rohkem kui 50 aastat. Teda tuntakse kui viljakat pedagoogi ja omanäolist arranžeerijat ning pianisti, kelle improvisatsioonid on mitmekesised ja läbikomponeeritud. Ta on hinnatud lavapartner enamikule eesti džässmuusikutele ja teinud koostööd ka USA trompetisti Ted Cursoni, USA laulja Montenia, rootsi altsaksofonisti, klarnetisti ja orkestrijuhi Arne Domnéruse, rootsi bassisti Hasse Larssoni, soome bassisti Atro Wade Mikkola ja kanada trompetisti Alana Mathesoniga.

Alates 1988. aastast õpetab ta džässklaverit Georg Otsa nimelises Tallinna Muusikakoolis. Aldo Meriste on kuulunud legendaarse big bändi Mickeys/Mikid ridadesse, ansamblisse Sinilind jne. Mitmekülgse muusikuna on ta esitanud nii klassikat, džässi, tantsumuusikat kui ka rokki.

Koosseis:

Aldo Meristo - klaver
Tauno Vilu - viiul
Taavo Remmel - bass
Tanel Ruben - löökpillid

20.30 - Fernando Noronha & Black Soul
Fernando Noronha & Black Soul on loodud 1995. aastal. Need eksootilised Brasiilia artistid on esinenud paljudel Ameerika ja Euroopa suurtel festivalidel. Fernando Noronha on tunnustatud Brasiilia kitarrist ja laulja, keda kodumaal tuntakse nii lavalaudadelt kui ka teleri ja raadio kaudu.

22 - Kala, Sepo Seeman ja sõbrad
Ansamblisse kuulub eesti muusikute ja koomikute koorekiht, eesotsas Venno Loosaare ja Sepo Seemaniga. Aastate jooksul on ansambel pakkunud publikule silmailu vaimukate kostüümide ja vahvate paroodialugudega.

* Uued ja noored tuleviku tegijad 6. augustil

16:30 Grete Paia Live Jahisadamas
Kuressaare gümnaasiumi üheksanda klassi neiu Grete Paia (15) kirjutatud laul "Lõpp sellel lool" püsis eestikeelset muusikat mängiva Elmari raadio edetabelis teisel kohal aastavahetusel lausa kolm nädalat, enne kui lõpuks esimeseks tõusis, kirjutas Õhtuleht. Lugu jäädvustati ka raadiojaama 15. kogumikplaadile "Elmari tantsuõhtu". Merepäevadel soovib ansambel Grete Paia Live tutvustada end kui uut ja ambitsioonikat bändi.
   
17:30 Ansambel WALUS Pealaval

Laiemale üldsusele veel üsna tundmatu projektibänd Walus ei taha aga kuidagi bändi nimega samastuda, kuna hiljuti võidetud Saaremaa noortebändide konkurss muudab bändi mineviku kõike muud kui valusaks. Noortebändidele on merepäevadel esinemine suureks võimaluseks näidata ennast, koguda väikestviisi tuntust ning saada juurde kogemusi.