Ühiselt meisterdama

12.-19. oktoobrini oli "Velli klubis" avatud meie lasteaia õpetajaabi Tiiu Tüli väike kunstinäitus. Samal nädalal juhendas lapsevanem Jekaterina Kaljukivi meisterdamise kursust. Õpihimulisi lapsi koos vanematega ja suuri mesimumme kogunes lasteaia saali 72 tegutsejat.

Sügisest kolletamise päeva tähistasime 15. oktoobril. Suured mesimummid esitasid väikestele mesimummidele lustaka näidendi "Naeris". Lasteaia nostalgilist õhkkonda nautisid ka etendust vaadates Oru põhikooli 1. klassi õpilased.

Härmatisekuu saabudes võtavad väikesed mesimummid kodust küünla kaasa ja asuvad koos suurte mesimummidega Tuhala kalmistu poole teele, et hingedepäeval igavikuteel lähedasi mälestada. Rahulik ja kaunis hetk.

Hommik isadega

Isadepäeval kutsusid väikesed mesimummid oma issid varahommikul lasteaeda, et koos "Pudrukil" hommikuputru kohvi või piimaga nautida. Rahvuslike elementidega kaunistatud saalis kujunes õdus ja perekeskne õhkkond. Rõõm kokkusaamisest väreles nii mõnegi tagasihoidliku issi silmades.

Kõik lasteada tulnud pered nautisid naabritega koosolemist. Pärast kosutavat hommikueinet meisterdati rühmades isa-lapse käejälg, millest kujundati mehine päike igasse rühmaruumi.

Novembrikuu lõpetasid oma külastusega lasteaeda musikaalsed kadrisandid. Nii peab sel aastal neid nimetama, kuna laulud, tantsud, mängud sujusid elegantsete liigutuste, tasakaalus pillihäälte ja kõlavate lauluhelidega. Täname õpetaja Tiina Mihkelsoni, kadrikommete ja saladuste kandjat. Nii on sügis möödunud, vihmane küll, aga rõõmus.