Vaatamata üsna rasketele majandusoludele said valla asutused hästi hakkama. Kõiki tegevusi ja üritusi ei tahaks hakata üles lugema, see täidaks kogu lehe. Kuid kõige suuremat rõõmu tegi see, et 1. septembrist tuli avada lasteaias, vahepeal suletud, sõimerühm. Kus on lapsi, seal on ka tulevikku ja elu!

Suur tänu kõigile, kes aitasid Kõrgessaare valla elu korraldada, kas siis valla asutuses või oma külas!

Mida toob aasta 2012? Kindlasti on siin märksõna - koostöö. Kuidas läheb edasi kogu Hiiumaa, kui palju teeme koos või eraldi valdadena, kas ääremaastume või tahame ühtset elukvaliteeti kogu saarel? Kõrgessaare volikogu ja valitsus on kindlad, et kõiki sõlmprobleeme saab lahendada ainult üheskoos Hiiumaa asju ajades ja seega vastati ka Kärdla ettepanekule, isutada ühise laua taha, jaatavalt. Aruteludes ja uuringutes selgub, mis meile parem ja siis saab valla elanike arvamusele toetudes ka lõplike otsuseid teha, kuidas edasi minna.

Mis 2012 vallas sees toimumas? Päris kindlad asjad on - meie sümbol, Kõpu tuletorn, saab päris valgeks; lõpetatakse tööd Tervisemaja küttesüsteemiga; uuendatakse noortekeskuse (Valitsejamaja) köögiplokki; algavad Lauka ja Kõrgessaare ühisveevärgi rekonstrueerimistööd. Ülejäänud tegevustest juba järgmistes lehtedes, kui ka valla eelarve numbrid hakkavad täpsemaks saama.

Soovin kõigile rahulikku jõuluaega ja mälestame ka neid keda enam meiega pole.

Rõõmuküllast aastavahetust!