Ilm soosis ettevõtmist ja kõigepealt süütasime lõkke. Laste seas tekib alati elevus, kui lõket teha ja nii oli ka seekord. Kuid tulel on iseloom ja alles pärast mõningat meelitamist tõusid leegid.

Nagu eelmisel aastal, nii ka nüüd oli Lauri isal lastele ja vanematele valmis mõel­dud mõned võimlemisharjutused ja need kes kaasa tegid, said naha soojaks ning hea tuju igal juhul.

Sel korral oli mihklipäev natuke pi­dulikum ja erilisem, kuna sel päeval avati pidulikult ka lasteaia õuealal asuv laste loodusrada, mis valmis tänu KIK-i poolt finantseeritudprojektile„LoodusegasõbraksII". Peasissekäigu kõrval asuval infotahvlil on nüüd nii lasteaia õueala kui ka suure loo­dusraja (Iisaku alev) kaardid, millele kantud tähtsamad vaatluspunktid. Mööda õueala loodusrada hakatigi koos minema. Iga puu juures ootas mõneks loomaks kostümeeritud lasteaiaõpetaja, kes rääkis sellest puust ja puu viljadest. Käbide ja tõrudega sai erinevaid mänge mängida, luubiga uurida ja muud huvitavat teha. Olid ju nüüd kasutusele võtta hulk huvitavaid uusi õppevahendeid, mis projekti toel lasteaiale soetatud.

Mihklipäeva ajaks on paljudel kodudes valmistatud igasuguseid hoidiseid. Seepärast tekkis mõte korraldada lasteaia toetuseks heategevuslik ost-müük. Lapsevanemad tõid omavalmistatud moose, kompotte, salateid ning väljapanekus leidus isegi meepurk. Laud kirevate purkidega oli väljas juba ürituse alguses ja kõik huvitatud said varakult val­mis vaadata, mida osta. Ost-müük läks väga hästi ja peaaegu kõik väljapandu leidis uue omaniku. Saadud tulu läks rühmadele.

Õhtu lõpetas piknik. Projekti käigus soetatud uued pinklauad olid kaetud õpetajate endi poolt valmistatud võileibade, rohkete puuviljade ja maitsva taimeteega. Järjekordne tore üritus oli lõpule jõudmas. Aitäh lasteaia perele laste ja nende vanemate poolt !