Üldpilt alevikus on minu meelest aga hea - tööd on põhimõtteliselt graafikus, elanikel ei ole seoses kaevetöödega tekkinud olulisi probleeme liiklemises ega ebamugavusi igapäevases  elukorralduses. Graafiku järgi peab ehitaja juba augusti lõpuks lõpetama tööd Töökoja ja Männiku tänaval ning septembris ka Narva maanteel. Septembrist algavad teede ja haljastuse taastamistööd.

Paralleelselt eelpoolmainituga jätkuvad tööd ka Tiigi ja Metsa tänaval. Metsa tänaval teostatakse praegu liitumisi eramajadega. Tiigi tänaval planeerime alustada 27. augustist tee-ehitamistöid ja sellega seoses soovin teavitada elanikke tee territooriumil asuvate rajatiste  (sinna kuuluvad ka piirdeaiad ja abihooned) likvideerimise nõudest enne seal algavate tööde algust.

Minu käest on korduvalt küsitud, et miks on praegu toodud koormate viisi killustikku sellele kohale Olgina alevikus, kuhu tulevikus planeeritakse rajada laste mänguväljak. Asi on selles, et kuna nii Narva maantee kui ka Männiku tänav on liikluseks suletud, siis praegu on tulevase mänguväljaku kohale rajatud ajutine bussipeatus. Pärast teede taastamist ajutine bussipeatus kaob ja töid sellel territooriumil jätkatakse vastavalt kooskõlastatud projektile. Hetkel on laste mänguväljaku projekt ekspertiisis ja mänguplatsi rajamistööde algus sõltub suuremas osas finantseerimisest. Loodan, et selle aasta jooksul suudame selle projekti ellu viia, sest hiljuti püstitatud Sinimäe laste mänguväljakul käib juba vilgas toimetamine ja rõõm on näha, et lapsed ei tegutse kusagil sõiduteede ääres, vaid et neil on olemas oma turvaline mängumaa.

Vaivara Vallavalitsuse nimel palun veel kord vabandust võimalike tekitatud ebameeldivuste  pärast ning loodan kaaskodanike mõistavale suhtumisele. Kõik need projektid on ju ette võetud vallaelanike elukeskkonna paremaks muutmist silmas pidades.